Categorii
Lifestyle

Cum sa crezi in tine si sa construiesti incredere in tine

Cand vine vorba de succes, nimic nu este mai important si mai influent decat increderea in sine si credinta in sine. De fapt, daca vrem sa fim de succes, convingerea de sine este mai importanta decat inteligenta, talentul sau aproape orice altceva.

In plus, oamenii care au incredere in sine si cred in ei insisi sunt mai sanatosi, mai fericiti, au relatii mai bune si sunt mai motivati si mai rezilienti. Una dintre meseriile care necesita multa incredere in propriile forte este cea de model. Modelele pasesc apasat si nu se lasa intimidate de privirile curioase a celor din jur.

Cercetarile sugereaza ca orice convingere pe care indivizii o detin in legatura cu abilitatile lor influenteaza puternic modurile in care se comporta si realizeaza. Destul de interesant, lipsa de incredere in sine nu este direct legata de lipsa de talente, abilitati sau abilitati. Este mai mult legata de perceptia noastra.

Exista multi factori care ne afecteaza increderea in sine, inclusiv parintii nostri, educatia noastra, mediul nostru, credintele noastre, esecurile si succesele trecute, societatea, modul in care ne trateaza alti oameni, mass-media si experientele noastre in general, iar cariera de model presupune a face fata tuturor acestor factori deoarece cand devii un om viral si expus societatii oamenii se impart in critici si admiratori.

Modelele care ajung sa faca din aceasta meserie o cariera au invatat cum sa isi dezvolte increderea in sine si sa nu se lase influentate de criticile celor din jur.

Deci, ce inseamna sa crezi in tine insuti si sa ai incredere in sine? Vag definite, sunt sentimentul de incredere in judecata, abilitatile si calitatile proprii. Sunt uneori denumite eficacitate de sine. Aceasta, la randul sau, afecteaza aproape fiecare domeniu al vietii noastre, inclusiv modul in care gandim, simtim si actionam.

Toti am facut greseli, am esuat si am simtit dezamagirea in viata noastra. Unii dintre noi au fost, de asemenea, supusi unor greutati si nedreptati. Toate aceste experiente afecteaza increderea de sine a unei persoane si credinta in abilitatile sale proprii.

Este important sa ne amintim ca trecutul nostru nu trebuie sa ne dicteze viitorul. Singurul lucru care conteaza este modul in care actionam astazi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *