Cum sa devii expert in alegerea propriei saltele?

posted in: Mobilier | 0

O saltea de pat confortabila iti va oferi intotdeuna un somn odihnitor si sanatos! De aceea este necesar ca atunci cand ne decidem sa achizitionam sau sa schimbam o saltea sa ne formam o idee clara asupra utilizarii sale ulterioare. Se poate afirma că a cumpăra o saltea este o investiţie pe termen lung şi, de ce nu, o investiţie în propria bună – stare! Aşadar, cumpără-ţi salteaua pe care ţi-o doreşti numai după ce devii un cumpărător educat!
Pentru cei ce se confrunta cu dureri de spate si un somn care nu le ofera odihna dorita le recomandam o saltea ortopedica. Saltele ortopedice sunt realizate pe un schelet metalic, denumit miez elastic, format din arcuri din oţel temperat şi indeformabil, fapt ce asigură saltelelor elasticitatea, flexibilitatea şi mai ales rezistenţa necesară. În funcţie de preferinţele dumneavoastră, miezurile elastice pot fi îmbracate în mai multe straturi de: pâslă rigidă, vată textilă, lână sau poliuretan, iar de cele mai multe ori vi se oferă saltele cu două feţe, pentru vară şi pentru iarnă.
Printre alegerile celor mai pretentiosi se numara si tipul de saltele memory. Acestea dispun de o proprietate speciala, adaptandu-se la temperatura existenta in camera. Astfel atunci cand este mai cald in camera, saltelele memory foam devin mai moi, iar cand este mai frig devin mai ferme. Cel mai important de retinut este faptul ca acest tip de saltea prezinta un grad inalt de confort, iar in momentul in care te intinzi pe ea ia forma corpului, asigurand astfel o pozitie corecta a coloanei vertebrale si implicit eliminarea eventualelor dureri de spate.
Concluzionand, daca sunteti in situatia de a alege o saltea care sa va ofere mai mult confort nu ezitati sa alegeti unul din modelele prezentate de noi mai sus.

expert-saltele.ro/saltele-saltex/ortopedice/”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *