Cum sa faci bani lucrand de acasa

posted in: Locuri de munca | 0

Dorinta de a castiga bani in plus fata de ceea ce facem zi de zi la serviciu va exista mereu. Ne dorim sa ducem un trai decent, lipsit de griji, iar banii de cele mai multe ori nu ne ajung. Cautam diverse solutii, insa in Romania, un job part-time nu prea te scoate din incrucatura. Practic, programul ti se da peste cap, nu reusesti sa mai faci fata situatie, ai doi sefi in acelasi timp si esti gata sa renunti.
Exista insa mai multe variante pentru a evita toate aceste situatii, usor neconfortabile. Poti de exemplu sa iti iei un job in care ai posbilitatea sa lucrezi de acasa si asa poti sa ai libertate totala asupra programului tau. Iti alegi cateva ore pe saptamana in care sa lucrezi, apoi vei fi platit in functie de ce ai reusit sa duci la bun sfarsit.

Daca stii ca poti sa te exprimi, prin scris, poti sa te asociezi cu mai multi prieteni si sa puneti la punct un site, care pe viitor va poate aduce ceva bani in plus. Trebuie sa studiati foarte bine piata on-line si apoi sa va apucati de treaba. Marketingul on-line castga din ce in ce mai mult teren. Te poti inscrie in diferite programe de acest gen si vei castiga un anumit bons la fiecare publicitate vanduta. Un alt job care nu necesita foarte mult efort si pe care il poti face de acasa este acela de operator call-center. Ai nevoie de o o voce placuta, de niste cursuri de specializare, casti si internet si poti sa suni de acasa diferiti clienti. Nici un job de web designer nu este de neglijat. Ai nevoie totusi de un minim de cunostinte in IT si poti sa castigi bani frumosi, lucrand de acasa pentru diferite site-uri.
Daca va atrage mai mult partea de frumsete, cosmetica, puteti sa fiti reprezentanti on-line pentru firme prestigioase. Tot ce trebuie sa faceti este sa distribuiti cataloagele on-line si sa preluati comenzile, care va vor aduce anumite bonusuri. Cine are aptitudini in ceea ce pirveste secretariatul, poate fi chiar secretara la domiciuliu. Firma anagajatoarea va va trimite, in format electronic, tot felul de acte pe care le puteti face de acasa.

Acestea sunt o parte dintre job-urile pe care puteti sa le faceti de acasa. Insa, daca esti o persoana deschisa, fara prejudecati si cu dorinta de a castiga bani, angajatorii vin si cu o alta propune: videochat de acasa. In acest caz, trebuie sa ai un aspect fizic placut, minim 18 ani si un calculator conectat la internet si o camera web. Plata se poate face zilnic, daca ai un cont bancar deschis. Poti sa faci videochat de acasa din orice oras si remuneratia va fi una pe masura. Poti sa ajung sa castigi si pana la 1000 de euro pe luna. Pentru inceput ai nevoie de curaj, apoi lucrurile vor veni de la sine. Vei lua parte la diferite cursuri, vei beneficia de sedinte la masaj, solar, cometica, si acestea ar fi doar cateva dintre avantaje.

In final, totul depinde de ceea ce iti doresti sa faci si de banii pe care vrei sa ii castigi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *