Categorii
Umor

Cum sa faci o peruca sa arate natural

Există câteva lucruri pe care o persoană le poate face pentru a păstra peruca lor sintetica cu un aspect cat mai natural „posibil”, dar are nevoie de o întreţinere şi o verificare reala. Perucile sintetice nu sunt din par real, ele sunt sintetice. Puteţi să le faceti sa arate cat mai natural posibil, dar realitatea este că ele nu sunt făcute din păr uman real şi în timp, calitatea parului şi fibrele se vor schimba, facand parul sa arate nenatural sau sintetic.

Durata medie de viaţă a unei peruci sintetice, care este purtata zi de zi, este de aproximativ trei luni. Va place sau nu, acest lucru este un fapt. Puteţi păstra peruca mai mult, doar că atunci, pe cine pacalim? Peruca va începe sa arate ca o peruca. Deci, dacă sunteţi unul dintre acei oameni care pretinde ca are o peruca sintetica care a tinut un an, din pacate s-ar putea sa fiti unul din acei oameni, care crede că părul său arată fabulos, şi-ar putea sa fie aşa, dar putem, de asemenea, sa spunem că purtati o peruca. Motivul cel mai comun pentru care perucile devin observabile este faptul că mulţi clienţi o ţin mai mult decât ar trebui. Enumerate mai jos, sunt câteva lucruri pe care le puteţi face pentru a pastra peruca dumneavoastră pe cat de naturala posibil, cat mai mult timp.

1) Înţelegeţi că longevitatea parului sintetic, aşa cum e constatat de către producătorii de peruci la nivel mondial este de 90 de zile, cu spălare între 6-8 purtari. Vă rugăm să nu vă păcăliţi crezând că peruca arata la fel cum a făcut-o atunci când aţi scos-o din cutie acum 3 sau 4 luni în urmă. Pur şi simplu nu arata. Ne dam seama ca aveţi o peruca!

2) Aflati cum să aveti grija în mod corespunzător de peruca. Este sintetica, astfel ca ar trebui să utilizaţi numai produse care sunt proiectate pentru fibrele sintetice de păr. Când magazinele de peruci vand kituri de peruci, le vand cu un motiv, dar prea multi clienti doresc sa economiseasca bani şi le evita. O calota de peruca vă va ajuta să păstraţi interiorul perucii, fara frecare, si fara miros, şi şampoanele speciale de peruci şi luciul de peruci va combate orice incalceala sau împletitura de păr, care tinde să prinda aspect de peruca în timp. Acest lucru este foarte important după spălarea perucilor, trebuie pulverizat un luciu sau balsam de peruca şi lăsat să se usuce pentru cele mai bunerezultate.

3) Fiţi pregătit să cumparati două peruci ieftine şi nu una. De prea multe ori cumpărătorii de peruci cumpăra o perucă şi o poarta pana la uzarea completa, şi apoi sunt în panică când peruca nu mai arata natural si au nevoie de alta rapid. Apoi, aceasta devine o urgenţă şi de multe ori, peruca ar putea sa nu mai fie in stoc, culoarea ta preferata ar putea sa nu mai fie si aşa mai departe. Dacă aţi găsit o perucă, care vi se potriveste si va place, cumparati doua din ele. Unele magazine de peruci vă vor oferi o reducere daca veti cumpara mai mult de un articol din acelaşi produs. Avantajul de a avea o a doua peruca, numita peruca „de rezerva” este că aveţi posibilitatea sa alegeti o peruca pentru acasa la dumneavoastră, şi alte peruca pentru munca dvs. sau pentru iesirile publice. În funcţie de care este purtata mai mult sau mai puţin, ai opţiunea de a avea o perucă la indemana care arata fabulos tot timpul, deoarece s-a purtat mai puţin decât cealaltă. Sa aveti două peruci este, de asemenea, o idee buna, dacă aveţi de gând să vă spălaţi peruca, două peruci sunt o necesitate şi previn necesitatea unei peruci de urgenţă. Când peruca dumneavoastră începe să arate uzata, ai instantaneu alta pentru a o purta si nimeni nu va face pe istetul in ceea ce priveste situatia parului dumneavoastra.
4) Alegeti culoarea potrivita si ramaneti la ea. Dacă nu vreti ca toată lumea de la birou sa stie ca purtati o peruca, nu treceti de la blond deschis la rosu, si apoi schimbati parul înapoi la maro in următoarele două luni. Oricine ştie că, dacă ti-ai fi vopsit parul tau atât de mult, nu ai mai avea nici un pic de par. Prejudiciul ar fi de neînvins. Dacă eşti cu adevărat preocupat ca oamenii să nu afle că acesta nu este parul tau, alege o culoare, care este cea mai apropiată de culoarea naturală a părului şi învata să ramai la ea. De asemenea, cumpărand mai mult de o peruca este un mod sigur de a vă asigura că, chiar dacă culoarea se întrerupe de la producător, veti avea în continuare o rezerva în loc, pentru a vă oferi timp sa găsiti un alt stil de peruca de aceeaşi culoare sau sa schimbati totul.
5) Piaptana sau perie peruca, la fel cum ati face-o cu propriul păr şi poziţionati peruca pe cap, pentru a se potrivi liniei parului. De multe ori, clienţii cred că acum ca au o peruca, o pot doar pune si pleca. Da, peruca ar putea fi pre-aranjata, dar încă mai are nevoie de pieptanat sau periat într-un fel care sa se potriveasca fetei. Daca intrebi pe oricine, o persoană poate fi mai uşor detectata de purtarea unei peruci sau mese nepieptănate, care pare a fi doar trantita pe capul persoanei. Cât de îngrozitor este asta. Asiguraţi-vă că atunci când aţi pus peruca, sa utilizaţi filele din interiorul urechii calotei ca un ghid pentru linia perucii in care ar trebui să fie poziţionata. Nimeni nu are o linie a parului care atinge sprancenele. Cel puţin, noi asa speram. Foloseste-ti bunul simt si pune peruca pentru a se potrivi cu locul unde iti este parul sau unde a fost. Dacă peruca nu sta corect pe cap, poate ar trebui să ajustati chingile din interiorul calotei pentru o prindere mai ferma sau poate aveti nevoie de utilizarea de bandă şi lipici. Multe saloane vă pot ajuta să pozitionati peruca corect, dacă aveţi nevoie de ajutor. Dacă peruca încă nu este aşezată pe capul dumneavoastra in mod corect,s-ar putea sa trebuiasca sa luati in considerare o peruca personalizata pentru o montare corectă.

Dacă a existat vreodată o persoană care sa ne fi păcălit pe toti, aceea ar fi Raquel Welch. Ea a fost puartătoare de peruci de ani de zile şi nimeni nu ştia despre ea si nimeni nu s-a gândit să întrebe pentru că ea a fost mereu atât de plina de farmec! Ea a păstrat culoarea parului ei aceeaşi timp de ani şi, desigur, cineva cu bugetul ei a avut mai multe rezerve de peruci din care sa aleaga in momentul în care una si-a terminat durata de viaţă. În orice caz, ea a făcut totul bine şi aşa poţi face si tu. Dacă există cineva ca un exemplu excelent al modului de a păstra peruca un mister ascuns al parului, ea este. Puteţi face acelaşi lucru şi sa-i faceti pe ceilalti sa ghiciceasca.

Nu se compara nimic cu a fi capabil să porti o peruca cu încredere şi să ştii că toată lumea crede că e doar un nou stil de par grozav. Se poate face. Am lucrat cu clienti care au pacalit chiar şi consortii, prin utilizarea a doar câteva dintre trucurile şi sfaturile oferite mai sus pentru o peruca care sa arate ca parul natural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *