Cum să faci singur tricouri personalizate

posted in: Hobby-uri | 0

Să presupunem că ai mai multe tricouri albe. Nu există nici un dubiu că arată plictisitor. Atunci de ce să nu îţi faci propriul tricou personalizat? Imprimarea propriei idei pe un tricou cu siguranţă îl va transforma dintr-un tricou plictisitor într-unul mai distractiv. Pe lângă aceasta, poţi să îţi pui propriul design pe tricoul pe care îl doreşti în aşa fel încât să fie clar că este propriul tău stil! Poţi chiar să îl faci să fie bazat pe cele mai noi tendinţe de modă şi design.

Fa-ti propriile modele pentru tricouri

Iată cum îţi poţi face propriul tău model. Pentru acest exerciţiu simplu de făcut tricouri personalizate aveţi nevoie de un tricou, un carton plat, un fier de calcat, un prosop de bucătărie moale, şi o hârtie de transfer prin căldură.

Pentru a începe, trebuie să creezi un desen, pe care să îl imprimi pe tricou. Sunt mai multe saituri care îţi permit să desenezi o imagine şi care chiar sugerează desene interesante bazate pe cele mai noi tendinţe în modă. Daca nu vrei desen, dar vrei o fotografie care îţi place, sau un text, poţi folosi softul Paint de pe computerul tău.
Următorul pas este să întorci pe orizontală imaginea. Din cauză că trebuie să transferi imaginea pe tricou, şi ea trebuie întoarsă altfel vei obţine imaginea pe dos.
Acum trebuie să imprimi imaginea pe hârtia de transer. O hârtie de transfer este un anumit tip de hârtie care permite acest lucru. Se pot obţine din magazinele online.
După ce ai imprimat desenul adună cele necesare: fierul de călcat, tricoul, desenul si cartonul. Încălzeşte fierul de călcat.
Poziţionează cartonul în interiorul tricoului sub partea pe care vrei imprimeul.
Aşează cu atenţie hârtia de transfer, iar imaginea să fie cu faţa către tricou. Asigura-te că nu este strâmbă şi că marginile sunt drepte. Aşează prosopul moale îndoit pe jumătate peste imagine. Odată ce eşti sigur că ai plasat imaginea şi prosopul corect, încălzeşte fierul de călcat.
Odată ce fierul de calcat este încins, plimbă-l peste prosop si imagine pentru aproximativ 5 minute.
Acum începe sa dezlipeşti hârtia de transfer. Trebuie să faci asta încet şi să te asiguri că imaginea a apărut pe tricou în mod uniform. Dacă nu, trebuie sa mai dai cu fierul de calcat.

Iată deci, sunt moduri prin care să transformi tricoul acela plictisitor într-unul distractiv. Concepe desene şi îi vei da unui tricou o nouă viaţă.

smiley print

Follow porta:

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *