Categorii
Lifestyle

Cum sa folosesti corect placa de intins parul

Asa cum toata lumea stie deja, atunci cand avem parul drept ne dorim sa il avem cret, iar atunci cand il avem cret ne dorim sa fie drept.

Fie ca suntem de o parte a baricadei sau de alta, acum totul este posibil si avem mijloacele necesare la indemana pentru a ne satisfice toate dorintele.

Tot ce trebuie sa stim este ca atunci cand ne hotaram sa folosim o placa de par pentru a ne indrepta sau incretii parul nu putem neglija cateva reguli de baza pentru a nu ne periclita sanatatea firului de par.

Daca ati incercat in prealabil o intindere sau o incretire permanenta a parului, procedeul in care se folosesc substante extrem de agresive pentru par, nu folositi placa, deoarece riscati sa rupeti firele de par, sa le uscati excesiv si sa suferiti de o rarire considerabila a podoabei capilare.

Placa de par nu trebuie folosita zilnic, ci numai ocazional, deoarece parul se va deteriora rapid in urma temperaturii inalte la care este expus in mod repetat.

In prealabil utilizarii unei placi de par nu uitati sa uscati firele cu feonul, deoarece placa pe parul umed are efecte negative, uscand prea tare si deteriorand textura acestuia.

Inainte de folosirea placii este indicat folosirea unui balsam protector care nu se clateste si este special conceput pentru intinderea parului.

Daca totusi una din aceste reguli de baza a fost incalcata si parul a avut de suferit , atunci nu trebuie decat sa va inarmati cu rabdare si un tratament pentru cresterea parului si lucrurile vor reveni la normal destul de repede.

Placa de intins parul pe baza de aburi are avantajul de a nu usca excesiv firele si de a va lasa parul stralucitor si matasos.

Orice metoda de intins sau de incretit parul ati folosi aveti grija de sanatatatea si vitalitatea scalpului pentru ca de acolo porneste orice problema a parului.

http://tratamentpentrucrestereaparului.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *