Cum sa inchiriati o masina in Bucuresti fara bataie de cap

posted in: Inchirieri | 0

Serviciile de inchirieri auto au devenit din ce in ce mai populare printre turistii straini care sosesc in Romania. O masina inchiriata va poate scuti de multe dintre neplacerile cauzate de mijloacele de transport in comun, fara a mai pune la socoteala comoditatea transporturilor bagajelor si itinerariul stabilit de comun acord cu ceilalti pasageri.

Daca sunteti in oras in interes de serviciu si este necesar sa va deplasati in tinuta business dintr-un loc in altul, este recomandat sa inchiriati o masina in Bucuresti pe toata durata sederii Dvs., scutindu-va astfel de intarzierile cauzate de mijloacele de transport in comun, ori liniile de comenzi pentru taxiuri ocupate tocmai atunci cand aveti mai multa nevoie de ele.

O alta situatie in care clientii apeleaza din ce in ce mai des la masinile de inchiriat din Bucuresti este motivul prietenilor or rudelor care vin din strainatate in tara. Cateva zile libere se pot transforma intr-o iesire frumoasa in imprejurimile Bucurestiului ori la munte, pentru a putea vizita in cel mai scurt timp posibil cele mai frumoase monumente istorice care fac cinste tarii noastre.

Care este cea mai populara marca de masina preferata pentru serviciile de inchirieri auto? Depinde de gusturile ori necesitatile fiecaruia, insa printre preferintele de top s-a numarat intotdeauna marca autohtona de masini Dacia. Avand acest lucru in vedere, patronii firmei Kamo Auto au pus bazele unei afaceri care se adreseaza atat turistilor staini, cat si clientilor romani care doresc o cale mai rapida si mai comoda de transport: modele Dacia destinate atat transportului de persoane, cat si cel al marfurilor. Astfel, in parcul de masini al firmei Kamo Auto veti gasi modele pentru Dacia Duster, Dacia Sandero, Dacia Logan cu 5 si 7 locuri, Dacia Logan Van si Dacia Pick Up.

Daca nu sunteti din Bucuresti, nu trebuie sa va prezentati neaparat in momentul solicitarii unei inchirieri pentru o masina, ci puteti efectua aceasta operatie online, prin intermediul formularului de contact pus la dispozitia Dvs. pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *