Cum sa iti protejezi locuinta, sediul comercial sau administrativ cu sisteme de grilaje metalice

posted in: Design Interior | 0

Locuintele, sediile comerciale si administrative nesecurizate devin tinte usoare pentru intrarea prin efractie si acte de vandalism. Instalarea unui sistem de grilaje este cel mai bun lucru pe care il puteţi face pentru a asigura proprietatea dumneavoastra, fie ea, sediu comercial sau administrativ. Citeşte mai departe pentru a afla de ce.

Este gresita ideea conform careia cele mai multe furturi sunt atent planuite. Din contra, cele mai multe intrari prin efractie sau acte de vandalism se desfasoara sub impulsul momentului. Făptuitorul detecteaza o casa prea putin sau deloc securizata, in interiorul careia se gasesc obiecte valoroase vizibil, iar proprietarul nu este acasă. Atunci locuinta devine tinta sigura pentru patrunderea prin efractie.

În mod evident, mai multe elemente de securitate il vor face pe acesta sa renunte din start la ideea de a patrunde in locuinta dvs. Cine s-ar chinui sa incerce a demonta un sistem de grilaje metalice prins in suruburi si dibluri pe interior? Toate acestea vor convinge potentialul spargator ca proprietatea dvs. nu merită riscul.

Ganditi-va la sistemele de grilaje metalice antiefractie ca la un factor de descurajare, precum şi de protecţie. Sistemele de grilaje metalice sunt atat de vizibile incat demonstreaza faptul ca acordati un interes crescut securizarii spatiului iterior. Şi ce modalitate mai bună de a face descuraja orice tentativa decat un sistem de grilaje metalice ce striga ‚pastreaza distanta’ atat de puternic?

Dar sa vedem exact ceea ce sunt sistemele de grilaje metalice:

Sistemele de grilaje metalice sunt confectionate din lamele din oţel galvanizat sau aluminiu. Acestea au o caseta in care grilajul rulou se strange in pozitia inchis. Actionarea se poate face fie manual, fie cu un motor electric si comutator cu cheie. Se poate actiona si de la distanta.

Sistemele de grilaje metalice au diferite tipuri de lamela: exista lamele pline, exista lamele perforate dar si grilaje metalice din bare tubulare sau tuburi ondulate.

Sistemele de grilaje metalice din otel galvanizat sunt cele mai sigure si mai rezistente. Ele pot fi, de asemenea, o sursa de izolare fonica, in cazul sistemelor de grilaje metalice cu lamela plina.

Gama de culori şi finisaje le vor face pe acestea sa arate excelent. In concluzie, beneficiaţi de protecţie antiefractie, protectie fonica, izolaţie termică, precum şi de o valoare a casei dumneavoastră mai ridicata.

Nu in ultimul rand, sistemele de grilaje metalice, elemente de siguranta maxima, vor creste valoarea proprietatii dvs.

Adresati-va nevoile unui consultant in amenajari exterioare. Acesta va va consilia in alegerea produsului ideal necesitatilor dvs. Puteti apela oricand cu incredere la consilierii Expert Design Group. Mai multe informatii despre Grilaje Metalice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *