Cum sa muti corect mobila?

posted in: Transporturi | 0

Mutarea mobilierului la noua locuinta poate fi o operatiune extrem de dificila, daca nu este facuta cum trebuie. Desigur ca dorim ca el sa ajunga intact, fara sa se deterioreze.

De aceea, cel mai bine este sa apelati la o firma de transport mobila, care isi va face treaba ca la carte. Mai jos aveti prezentate cateva sfaturi utile pentru un transport mobilier bine executat.

Dezasamblarea

Primul lucru care trebuie facut in operatiunea de transport mobila este dezasamblarea.  Aceasta constituie cea mai buna solutie deoarece obiectele nu vor mai fi la fel de voluminoase, riscul de a se deteriora pe perioada transportului mobilier va fi minimalizat, economisesti spatiu in camion.

Citeste cu atentie instructiunile din cartea sau pliantul care sunt atasate fiecarui corp de mobilier. Daca nu le mai ai, cauta informatiile pe internet. Acolo vei gasi tot ce trebuie sa stii despre o dezasamblare corecta a mobilei.

Procura din timp uneltele necesare pentru dezasamblare: ciocan, surubelnite, patent. Ganditi-va din timp de ce aveti nevoie pentru fiecare corp de mobila in parte, pentru a nu pierde timp in perioada operatiunii de transport mobila. Incercati sa faceti toate aceaste pregatiri pentru a nu fi luati prin surprindere in ziua cand va apucati de lucru. Nu uitati sa va procurati cateva pungulite pentru depozitarea componentelor mici, cum ar fi suruburi, piulite, filetante si alte accesorii. Puneti etichete pe fiecare pungulita pentru a stii de la ce component de mobilier apartin.

 

Reasamblarea

Dupa ce s-a efectuat serviciul de transport mobila urmeaza operatiunea de reasamblare a mobilierului. Din nou este recomandat sa cititi instructiunile cu atentie si sa respectati pasii enumerati in manualul propriu fiecarei piese de mobilier.

Cel mai corect lucru pe care poti sa il faci este sa lasi operatiunea in mainile unor profesionisti, ca totul sa devina mai putin dificil, riscant si stresant. Alege firma de transport mobila Leoni Trasport pentru siguranta lucrurilor dvs. Personalul nostru este bine instruit, foarte amabil si cooperant, astfel incat toate bunurile dvs vor ajunge in buna stare la destinatia dorita. Pentru mai multe detalii, intra pe http://www.mobila.leonitransport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.