Cum sa (nu) aratam intr-un costum de baie

posted in: Moda | 0

Fiecare femeie care se respecta are in dulap cel putin doua costume de baie intregi ori din doua piese care ii vin perfect si o avantajeaza si o a treia pereche pentru sport (daca este cazul). Dupa cum stim, moda se schimba permanent si prima intentie este sa cumparam cel mai frumos costum de baie din magazin, care ii vine ca turnat menechinului, uitand se ne mai includem in imaginea de ansamblu. Cum noi nu suntem facuti din plastic, este normal ca doar 1% din populatia globului sa fie privilegiata in a purta absolut orice costum, de orice culoare care sa vina ca turnat.

Iata cateva situatii de evitat pentru a nu arata plinute in costumele de baie :

1 . Tocmai a aparut moda chilotilor-colanti scurti care pornesc de la buric, pana sub fund, stransi pe solduri. Daca nu sunteti foarte slaba, fara nici un pic de grasime pe talie, nici sa nu va ganditi sa cumparati ceva ce va scoate in evidenta si cel mai mic centimetru de grasime de pe talie, ci mai bine atrageti atentia in partea de sus printr-un maiou ce are cupele incorporate, pentru a va pune mai bine in valoare decolteul. Pentru partea de jos puteti opta pentru orice slip care va vine bine

2. Una din marile greseli pe care le fac doamnele plinute este sa aleaga costume de baie cu modele geometrice elaborate, accentuand si mai mult silueta plinuta. Modelul ideal este cel creat ca rochita, oprindu-se chiar sub fund, in culori deschise, facandu-va sa aratati ca o pin-up girl.

3. Nu optati pentru sutienele fara intaritura (sutien incorporat in costumul de baie) deoarece vor scoate in evidenta in mod inestetic ceea ce ar trebui sa fie mandria Dvs. Puteti proba linistita un costum de baie dintr-o singura piesa, avand top-ul colorat si partea de jos intr-o nuanta inchisa – asta va atrage atentia de la solduri si o va indrepta catre bust.

4. Daca treceti de pragul de ‘plinuta’, este recomandat sa purtati costume de baie intregi fara decoltee adanci – un bust proeminent zice multe de la sine, nu este nevoie sa il scoatem in evidenta prin sutiene mici cu push-up. Un alt sfat este sa luati intotdeauna numarul potrivit (nu un numar mai mic in speranta ca la vara veti cantari mai putin), deoarece bretelele care va strang vor crea untotdeauna un aspect inestetic al pielii care ‘se revarsa’.

Sfaturile de mai sus ar trebui sa va scoata din orice incurcatura v-ati afla, indiferent de silueta, costum de baie, etc. Nu uitati ca regula de aur care ar trebui sa se aplice in cazul oricarei achizitii vestimentare (inclusiv lenjerie intima si costume de baie) este decenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *