Categorii
Copywriting

Cum sa nu inscrii articole intr-un director de articole

De la lansarea directorului nostru, aproape ca sunt mai multe articole care nu respecta politica si care sunt refuzate decat cele care respecta politica noastra si pe care le si acceptam.

Regulile noastre sunt foarte bine detaliate, ba in plus, chiar si pentru cei „pe fuga” avem un set minim de reguli pe care le prezentam in momentul in care submitati un articol. Cu toate acestea insa sunt oameni care continua sa inscrie articole si-n alte directoare (nu ajuta pe nimeni, ba chiar e daunator, fiind continut duplicat). Sunt oameni care nu isi verifica articolele si care lasa in ele greseli gramaticale sau greseli de exprimare. Sunt oameni care nu respecta o alta regula simpla: nu trimiteti de doua ori link catre aceeasi pagina. Nu ajuta la optimizare. Folositi avantajul de a adauga si al doilea link pentru a linka altceva: fie o pagina interna a site-ului fie o pagina relevanta (de pe alt site) care sa dea mai multa valoare si relevanta articolului in sine.

Nu trimiteti articole cu mai putin de 200 de cuvinte pentru ca nu vor fi acceptate. E atat de usor sa atingi aceasta limita cu putina creativitate incat nu pot intelege de ce unii prefera sa se opreasca inainte, mai ales cand stiu ca fac o munca ineficienta si inutila (articolul nu va fi acceptat).

Nu copiati articolele de pe site-ul propriu. Directorul este pentru articole destinate special lui. Singura rubrica unde se accepta astfel de continut e in categoria „Comunicate de presa”, insa si acolo e nevoie sa vorbim despre un comunicat de presa in adevaratul sens al cuvantului pentru a-l aproba.

O alta practica care nu ajuta si care va duce la neaprobarea articolului este copierea lui din carti. Putem determina si acest lucru, chiar daca va vine greu sa credeti, si am respins deja mai multe articole datorita acestui aspect!

Si nu in ultimul rand, nu trimiteti astfel de articole:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *