Categorii
Vacante

Cum sa obtii viza pentru Vietnam cu un click

Daca vrei sa calatoresti in Vietnam iti trebuie, neaparat, viza. Pentru obtinerea vizei cat mai usor, a fost introdus sistemul online pentru a veni in ajutorul celor care vor sa viziteze tara. Este nevoie doar de completarea unui formular, achitarea taxelor aferente si in doua zile lucratoare asigurarea vizei este gata, iar calatorului i se da viza la sosirea in aeroport. Acest sistem a devenit foarte popular datorita comoditatii oferite.

Obtinerea vizei pentru Vietnam nu mai este atat de dificila. O poti obtine cat ai clipi.Tot ce trebuie sa faci este sa completezi un formular ce va contine datele tale personale. Odata completat, datele tale vor fi verificate dupa care vor fi date mai departe pentru procesare. Apoi ti se va cere sa platesti taxele aferente prin PayPal sau WU.

Mai departe, toate datele relevante sun trimise la Departamentul de Imigrari Vietnamez pentru a obtine scrisoare de aprobare a vizei. Urmatorul pas in obtinerea vizei pentru Vietnam, va fi un e-mail de aprobare ce-ti va fi trimis dupa ce vei achita taxele. Ce ai de facut este ca in momentul sosirii pe oricare dintre aeroporturile internationale din Vietnam, Tan Son Nhat sau Noi Bai, sa le arati scrisoarea de aprobare. Viza iti va fi stampilata pe pasaport si nu-ti mai ramane decat sa completezi formularul pentru viza, sa platesti ofierului de la Imigrari taxa de viza si sa atasezi pozele. Astfel se incheie procesul obinerii vizei pentru Vietnam.

Procesul este de departe mult mai usor fata de cum era inainte, daca vrei mai multe informatii relevante poti accesa http://visa-vietnam.org pentru a afla tot ce te intereseaza. Aceasta companie nu numai ca te ajuta sa obtii viza fara probleme dar te va ghida la fiecare pas pe care-l faci. Iti poate acorda viza chiar si in 24 de ore, pentru asta va trebui sa suni la numarul de telefon gratuit pentru asistenta. Daca totul este in regula, vei continua completezi aplicatia de pe site-ul lor, iar ei te vor prelua imediat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *