Cum sa optimizezi site-ul in 2019

posted in: Afaceri, Marketing | 0

Noul an sta sa inceapa iar lumea SEO se pregateste sa implementeze tehnici care sa se plieze pe trendurile din noul an pentru ca site-urilor lor sa se claseze cat mai bine in motoarele de cautare.

Astfel trebuie sa ne pregatim sa ne optimizam site-ul dupa cele mai noi update-uri de la Google pentru a avea sanse sa prindem prima pagina a rezultatelor de cautare.

Deci cum putem sa optimizam site-ul in 2019?

Sa incepem prima data cu un research de cuvinte cheie bine conturat pentru a avea o fundatie sanatoasa pentru strategia noastra de SEO.

In acest prim capitol vom invata exact cum sa gasim cele mai bune cuvinte cheie pentru a optimiza site-ul nostru in concordanta cu ceea ce cauta clientii potentiali.

1. Google suggest

Este o metoda foarte simpla de a gasi cuvintele cheie potrivite pentru strategia de SEO.

Scrie in Google un cuvant cheie dupa care vrei sa optimizezi o pagina.

Exemplu – mobila Timisoara

Google iti vine in ajutor cu cateva sugestii legate de variatii ale acestui cuvant cheie.

Multa lume vrea sa se claseze pe prima pagina pentru cuvinte cheie foarte competitive – dar nu inteleg ca site-urile care sunt pe prima pagina au continut bogat, super linkuri catre ele si autoritate.

De aceea acest Google suggest e asa puternic = iti gaseste variatii cautate ale acelui cuvant cheie pe care tu il introduci in bara de cautare.

Jobul unui specialist SEO este sa identifice si sa se adapteze la schimbarile de algoritm de la Google.

Internetul a devenit principalul loc in care clientii potentiali cauta bunuri si servicii sau informatii. Cu atat de multa lume activa in mediul online, afacerile se chinuie sa supravietuiasca, dar si sa isi faca un brand in mediul online.

Totusi, daca ai un site pentru afacerea ta nu este indeajuns. Pentru a menitine relevanta cautarilor, trebuie sa te adaptezi la mediul schimbator din lumea SEO.

SEO sau search engine optimisation este o strategie de marketing care a devenit necesara pentru orice afacere online.

Citeste intregul articol despre cum sa optimizezi site-ul in 2019 pe site-ul Star Marketing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *