Cum sa realizezi o analiza SEO

posted in: Web Design | 0

In web design seo pe langa procesul de efectiv de constructie si dezvoltare al site-ului web este necesar si un proces SEO elaborat bazat pe optimizare seo off-page sau link building si optimizare seo on-page sau creare de continut.

In primul rand voi stabili ce link-uri are nevoie un client care apeleaza la serviciile de web design seo pe care le ofer.

Pentru aceasta ma voi apuca de lucru verificand link-urile existente care trimit catre site. In cele mai multe cazuri, in web design clientul are un domeniu nou fara linkuri, pentru aceasta voi lucra pe cuvintele cheie ale textului din ancore pe care va fi targetat site-ul in campania de optimizare seo.

In al doilea rand voi verifica concurenta pe combinatiile de cuvinte cheie targetate. In general realizez aceasta verificare pentru primele zece pozitii de pe google pentru o varietate de combinatii de cuvinte cheie. Voi tine seama de numarul de link-uri de pe domenii proprii, raspandirea textului din ancore si multe alte lucruri care ma pot ajuta sa imi dau seama ce voi avea nevoie sa fac.

In analiza seo la acest stadiu se pun urmatoarele intrebari:

1. Cat de multe domenii proprii trebuie sa targeteze link-uri catre site-ul clientului?
2. Ce text din acora va trebui sa targetez?
3. Cum isi procura concurenta linkurile?

In procesul webdesign seo, analiza seo este urmata de un proces de planificare a bugetului, resurselor, continutului, evidentei optimizarii seo aflata in curs.

Follow webd_seo:

Webdesigner si specialist SEO: realizez servicii web precum web design, seo, optimizare on-page si off-page.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *