Cum sa reusesti in online

posted in: Internet | 0

Motoarele de cautare joaca un rol vital in online, atat pentru consumatori cat si pentru producatori. Consumatorii se asteapta sa gaseasca raspunsul oricarei intrebari in online in timp ce producatorii (companiile, blogurile, magazinele online etc.) incearca sa raspunda tuturor intrebarilor de pe nisa lor. Cu tot acest continut creat si distribuit, chiar si cel mai relevant are nevoie sa isi imbunatateasca pozitiile in motoarele de cautare. Iata cativa pasi care va pot fi de ajutor.

Fii relevant! Considera orice comunicat de presa, articol sau produs nou ca un moment de impact. Gandeste-te la o persoana individuala din publicul tau tinta si construieste continut de interes pentru acea persoana.
Fii o autoritate! Concentreaza-te pe crearea si distribuirea continutului relevant afacerii tale. Asta ii spune Google-ului ca esti o autoritate in momentul in care vine vorba de acel tip de continut.
Creaza o retea de distribuire! Asociaza online-ul cu oameni care sunt dispusi si dornici sa iti distribuie continutul. Rasplateste-i pe cei care iti distribuie continutul, distribuind la randul tau continutul lor relevant.
Fii surprinzator! Motoarele de cautare vizualizeaza textul, imaginile si clipurile in moduri diferite. Creaza un mix de moduri in care distribui o informatie pentru a creste vizibilitatea in fiecare segment in parte.
Fii social! Esti asociat cu compania, firma, afacerea, blogul pe care il detii. Cu cat are site-ul pe care il detii are o autoritate mai mare, cu atat mai mare impact vei avea in retelele de socializare. Cu cat este mai mediocru, cu atat mai mult va crede si Google ca este asa.
Nu uita de SEO! Seo este poate una din cel mai important aspect al unui site. Oricat de bun si relevant este continutul tau, daca nu ai o firma de seo in spate care sa se ocupe corect de optimizarea continutului si a site-ului. E ca si cum ai scrie romanul secolului si il citesti doar tu si prietenii tai. Ai nevoie de vizibilitate si cu asta doar o companie seo te poate ajuta.

http://hollo.ro/404.php

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *