Cum sa-ti faci site-ul cunoscut

In momentul in care aveti o idee de website si va porniti pe treaba, trebui sa stiti ca trebuie sa treceti pe la mai multe firme care se ocupa de mai multe chestii.

Suna ciudat chestii cand vorbim de creare website, asa ca hai sa vedem, cum ajungi sa-ti faci site-ul cunoscut sau chiar sa oferi servicii seo.

In primul rand, aveti nevoie de platforma pe care vreti sa dezvoltati site-ul. Daca va fi ceva de informare, un portal, un forum, se pot folosi CMS-uri si platforme deja existente, cu reputatie buna si foarte folosite. Amintim wordpress, vbuletin pentru forumuri.

Urmeaza apoi, ceea ce se numeste, design website.

Daca vrei sa faci treaba de mantuiala, cauti o tema gratis, o trantesti pe site si gata. Daca vrei sa faci ceva de durata si sa-ti creezi un nume, iti trebuie pe cineva care sa realizeze o tema custom, exact pe placul tau. Daca poti sa o realizezi tu, cu atat mai bine.

Ai grija insa ca trebuie sa fie ceva care sa atraga si sa faca vizitatorii sa revina.

Mai apoi, ceea ce este cel mai important pentru notorietatea site-ului tau, ar fi partea de promovare google.

E stiut faptul ca google este cel mai mare motor de cautare si deasemenea, cel mai cunoscut. Daca vrei sa ai trafic bun si sa fii intradevar cunoscut, ai de ales.

Optimizare site pentru google ori deloc.

Pentru optimizare insa, continutul joaca un rol important iar tu trebuie sa ai grija ca poti sa-l scrii seo. Daca nu, angajeaza neaparat un seo content writer!

Follow content writer:

Content writeri- preturi mici, calitate garantata: mail us at: filltruck@gmail.com pentru oferte si detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *