Cum sa-ti pierzi timpul jucandu-te pe internet

posted in: Jocuri | 0

Prin anii ’80, majoritatea romanilor isi petreceau o zi ploioasa fie citind, mergand impreuna cu o persoana draga la cinematograf, sau chiar jucand o partida de rummy in familie. Pasul urmator l-a reprezentat televizorul, iar telefonul a pus punct intalnirilor intre prieteni pentru a vedea ce au mai facut. Asa am ajuns ca in prezent foarte multi utilizatori ai calculatorului sa-si petreaca timpul incercand alte activitati decat cele pe care le faceau rudele lor acum cativa ani.

Exista companii care, chiar daca nu vine usor a crede, investesc foarte multi bani pentru crearea de programe care sa blocheze accesul angajatilor la siteuri de jocuri, retele sociale, youtube, facebook, si alte siteuri care pot usor distrage atentia unui muncitor de la job-ul lui.

Asadar iata cateva dintre cele mai populare si comune metode de a te lasa introdus in gaura neagra din interiorul internetului. Jocurile browser sunt cele mai populare activitati cauzatoare de probleme in cadrul unui servici si pot fi cu greu blocate de catre sefi. Asta pentru ca sunt foarte usor de jucat, nu necesita descarcarea nici unui program, sunt foarte atractive, si folosesc strategii de marketing foarte diverse pentru a-si strange cati mai multi utilizatori.

Pe internet am gasit o lista aici: jocuribrowser.blogspot.com, cu astfel de siteuri foarte diverse si interesante. Mi-am permis sa-mi rup din timpul meu, si sa incerc cateva. Am inceput cu cateva de strategie, insa spre surprinderea mea nu erau foarte bine realizate, ci nu ma refer la design cat la conceptul jocului, care te plictisea dupa ce ajungea la nivele mai avansate. Apoi am incercat o noua categorie, manager de fotbal, acestea in schimb nu provoaca plictiseala ci dependenta. Eu m-am oprit la unu singur care mi-a atras atentia destul cat sa intru pe el, voi puteti gasi si altele in lista de mai sus.

Follow dragoss:

Numele meu e dragos si public articole si advertoriale in acest director de articole pentru a-mi promova siteurile proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.