Cum sa treci cu brio examenul practic auto

posted in: Auto | 0

Proba practica pentru obtinerea permisului de conducere va da emotii ? Va propunem cateva sfaturi utile pentru a trece cu brio examenul practic auto!

Va recomandam sa fiti atenti la urmatoarele aspecte:

– Verificati autovehiculul (verificati franele, semnalizarea, oglina retrovizoare, stergatoarele de parbriz) si instalati-va la postul de conducere (reglati scaunul, puneti-va centura de siguranta, verificati inchiderii usilor).

– Manevrarea autovehiculului si comportamentul in trafic: pornirea motorului, sincronizarea ambreiajului cu acceleratia, schimbarea vitezelor, mentinerea benzii de circulatie, viteza de deplasare conform indicatoarelor si adaptarea vitezei la conditiile drumului si conditiile meteorologice…etc.

– Multe persoane au problem cu parcarea laterala, cu fata sau spatele. Stabiliti cu instructorul mai multe ore de condus, daca nu va descurcati foarte bine.

In timpul probei practice de conducere examinatorii urmaresc aceste aspecte. Pregatiti autovehiculul pentru drum, pregatiti-va pozitia la volan, fiti atenti la indicatoare, la ceilalti participanti din trafic, asigurati-va si semnalizati ! Examinatorii tin cont de usurinta candidatului de a manipula diferitele comenzi ale vehiculului si de stapanirea de care acesta da dovada in incadrarea in trafic in deplina siguranta.

Este important sa cunoasteti legislatia si sa practicati indeajuns arta condusului. Daca nu sunteti siguri pe dvs., stabiliti cu instructorul mai multe ore de condus. Nesiguranta va duce la un comportament emotiv in timpul examenului si riscati sa neglijati anumite aspecte importante sau sa fiti penalizat.

Alege Scoala de soferi Dicu – o scoala de soferi cu un personal profesionist si masini noi noute!

Sa ne revedem cu bine in trafic!http://www.permisdesofer.ro/

Follow permisdesofer:

Scoala de soferi Dicu http://www.permisdesofer.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *