Cum scapa soferii de grija asigurarii RCA, a ITP-ului sau a reviziei tehnice

posted in: Automobile | 1

In zilele noastre, timpul inseamna bani, iar banii inseamna alergatura si stres. Autovehiculul personal este indispensabil traiului actual, intrucat ne ajuta sa economisim energie si sa ne miscam cu lejeritate.

De aceea, orice sofer trebuie sa isi intretina masina din punct de vedere tehnic si sa plateasca toate taxele aferente.Pentru a scapa soferii de aceste griji, am inventat www.masinescu.com , un site de consultanta auto care rezolva orice problema legata de autovehicule.

Asigurarea obligatorie rca,polita casco,itp sau revizie

Orice autoturism, necesita o perioada de timp, alocat pentru a incheia toate actele necesare mentinerii acestuia in circulatie, dar si  rezolvarea starii tehnice, pentru o functionare optima.Nimanui nu-i place sa stea la cozi interminabile sau sa umble din colt in colt in vederea rezolvarii tuturor problemelor legate de un autovehicul. Masinescu se ocupa in locul tau de incheierea asigurarii obligatorie rca sau a politei casco.De asemenea, stie cand iti expira inspectia tehnica periodica si nu uita niciodata de revizia tehnica.Asigurarea rca, necesita o prospectare amanuntita a pietei de asigurari si alegerea potrivita in functie de dorintele clientului, pret si/sau daune acoperite.ITP-ul, reprezinta un filtru important de control tehnic asupra oricarei masini, care ofera o anumita liniste  soferului. Revizia tehnica este foarte importanta, intrucat de aceasta depinde intr-o mare masura  durata de viata a unei masini.

In caz de accident, va sarim in ajutor

Masinescu stie tot ce trebuie sa faca un sofer in cazul producerii unui nefericit accident rutier.Astfel, noi ne ocupam in locul dumneavoastra de toate formalitatile necesare pentru incheierea unei constatari amiabile sau pentru decizia societatii de asigurari in cazul unui accident soldat cu o masina dauna totala.Nu ezitati sa-l contactati pe Masinescu, pentru a-i pune intrebari, privind orice fel de accident rutier, produs in oricare circumstanta.

Pentru consiliere auto de orice tip, intrati pe www.masinescu.com .

  1. Marius

    Buna ziua, aveti si o persoana de contact?
    Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *