Cum se distinge un produs original Tommy Hilfiger de unul falsificat?

posted in: Moda | 0

Te-ai hotarat sa cumperi o camasa Tommy Hilfiger, dar ti-e teama sa nu fie un fals? Urmareste aceste semne indicative care te pot ajuta sa identifici un original de un produs contrafact si asigura-te ca nu esti inselat. 

Reduceri ireale 

Daca vrei sa cumperi o camasa Tommy Hilfiger, mai ales online, la o fractiune din pret sau te gandesti ca afacerea este prea buna pentru a fi adevarata, de obicei, chiar asa este. Afla cat de multe reduceri sunt disponibile in mod obisnuit la articolele de marca sau de lux si daca oferta este  nerealist de mica, sa zicem, 70-80% din pretul obisnuit, atunci cumperi cu siguranta un produs fals. 

Ambalaje fragile 

Firmele au multa grija si cheltuiesc multi bani pe ambalaje. In cazul in care articolul este ambalat slab, nu se potriveste corect in cutie, foloseste materiale necorespunzatoare, cum ar fi plastic ieftin sau carton fragil, ia-l ca semn al unui produs contrafacut. In mod similar, daca obtii un produs fara niciun fel de ambalaj, stii ca este un fals. 

Greseli gramaticale si de ortografie 

Produsele contrafacute pot fi identificate cu usurinta prin ortografie gresita (o litera in plus sau o litera lipsa) sau erori gramaticale. De exemplu, Tommy Hilfiger va fi scris ca Tomy Hilfiger sau Tommy Hilfigger. In timp ce aceste greseli in numele marcilor sunt intentionate pentru a atrage clientul neglijent, cele din informatiile despre produs sau din manualul de instructiuni reflecta lipsa de educatie a fraudatorilor. Deci, citeste cu atentie tot ce tine de produsul pe care il cumperi. 

Calitatea slaba a produselor 

Daca vrei sa cumperi o camasa Tommy Hilfiger, iti dai seama repede daca un produs contrafacut are de obicei o calitate suspecta, cu alternative ieftine utilizate in locul originalului. Daca produsul are un o calitate nepotrivita cu ceea ce vinde in general firma Tommy Hilfiger, nu il cumpara. 

Omisiuni si nepotriviri 

Compania tipareste mai multe caracteristici precum coduri, numere de serie sau de model, marci comerciale si informatii despre brevet pe ambalaj sau produs. De obicei, produsele false pierd cateva detalii in timpul copierii informatiilor. De asemenea, poti controla numerele online cu produsele originale. 

Fonturi defecte, sigle 

La fel ca ortografiile, este usor sa detectezi sigle, nume de marca si marci comerciale false, daca esti atent. Daca esti precaut si cunosti bine logo-urile originale, poti surprinde chiar si cea mai mica varianta. Daca acest lucru este dificil pentru tine, fai o fotografie a produsului pe care il consideri fals si compara-l cu originalul online. Fontul ar putea fi usor diferit sau de dimensiunea gresita. Chiar si colorarea ar putea fi stearsa sau modificata cu atentie fata de original. Textul tiparit poate fi estompat, murdar, ilizibil sau nealiniat. 

Fara detalii de contact 

Daca adresa fizica, adresa de e-mail, numarul de telefon sau detaliile de contact ale producatorului nu sunt listate pe produs sau pachet, ar trebui sa fie motiv de ingrijorare. Acest lucru inseamna ca nu ai mijloace de a contacta pe nimeni pentru solutionarea plangerilor. Cel mai bine este sa eviti astfel de produse. Daca sunt mentionate detaliile de contact, incearca sa le verifici pe site-ul web sau suna pentru a confirma inainte de a face o achizitie. 

Accesorii lipsa 

Asigura-te ca toate piesele si accesoriile suplimentare mentionate pe pachet sunt prezente in cutie. Daca lipsesc manualul de instructiuni, cardul de garantie sau alte articole, revino imediat la comerciant. Mai bine, deschide cutia si verifica in magazin inainte de a cumpara. In cazul unei achizitii online, efectueaza o inregistrare video a unboxingului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *