Cum se fabrica pavele

Pavajele sunt obtinute prin varsarea de beton intr-o diversitate de figuri pentru a ajunge la forma si dimensiunea dorita. Colorarea se introduce pentru a adauga diferite nuante si culori, incalzind astfel admosfera din suprafata pavata.

Pavajul din beton este diferit fata de pavajul obtinut din piatra prin faptul ca sunt uniforme in forma dimensiune si in culoare. Acest lucru permite instalarea cu minim de taiere. Dimensiunea lor uniforma, de asemenea , simplifica operatiunea de planificare si cumparare.

In plus fata de ziduri, terase si trotuare, produsele din beton pot fi folosite pentru borduri, intrari, alei, gradini inele de copac etc.

Diferitele lor forme, texturi culori si dimensiuni permit o varietate de modele pentru a fi instalate. Ele pot fi montate pe vertical, orizontala, drepte sau curbe sau in combinatii de acestea. Produsele prefabricate pot reproduce aspectul de piatra caramida, tigla sau orice alt element conventional de constructie.

Pavajele sun simplu de realizat si intretinut. Cele mai multe proiectepotfi finalizate cu un minim de instrumente. Deorece in cele mai multe cazuri pavajele sunt instalate fara mortar, este mai putin probabil sa fie afectate dediverse perioade climatice (inghet sau dezghet) fata de turnarile brute de beton.

Ca dezavantaje putem enumeranevoia unor aparate speciale daca este nevoie de taiere sau greutatea transportului pe distante lungi ale acestor materiale de constructii.

Prin simpla vizualizare a constructiilor noi din aceste vremuri putem vedea cu usurinta decizia care au luato vecinii, prietenii sau rudele noastre. Cu siguranta veti vedea ca suprafetele pavate au inlocuit in mai toate situatiile suprafetele betonate in alte perioade de timp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *