Cum transformi durerea in placere

posted in: Comert electronic | 0

Daca e sa analizam oferta de articole erotice din online, exista categorii si nise de produse pentru orice preferinta si orientare sexuala. Problema e ca se neglijeaza unele domenii care deschid noi porti catre fantezie si creativitate, adica doua dintre conditiile care stau la baza unei vieti sexuale deschise si infloritoare. Psihicul uman e dominat de unele zone mai ascunse, mai “intunecate”, am putea spune, insa intunecate in sensul pozitiv. Pana la urma suntem cu totii oameni, si componenta umana din fiecare trebuie sa puna in lumina si instincte sau porniri mai ferite de ochii celorlalti, ascunse pentru ca ar putea sa nasca prejudecati si critici.

Nu e insa o rezolvare sa le inabusim si sa le reprimam, mai degraba ar trebui sa le imbratisam si sa le dam mana libera sa se manifeste. Daca nu in public neaparat, macar in intimitate si in spatiul privat. Unii dintre noi gasesc placere prin moduri mai “ciudate”, extragandu-si satisfactia prin provocare de durere si disconfort. Altii au anumite fixuri, le place sa se puna in postura de admiratori ferventi, gata sa se arunce la picioarele unor parteneri costumati in lenjerie fetish, de regula croita din latex. Altii au nevoie de “stapani” si mentori, inarmati cu biciuri si catuse, figuri cu autoritate capabili sa ii puna intr-o postura de supus, de servitor, de vasal, gata sa indeplineasca ordine si comenzi, care de care mai umilitoare si mai crude.

Se stie ca cel mai mare organ sexual al omului e creierul. Acolo se afla bucataria interna in care se gatesc “felurile de mancare” care ne astampara poftele si ne asigura alinare si liniste. Unii pur si simplu incearca sa ajunga la climax si sa se catere pe culmile placerii prin cai mai intortocheate. Un barbat ce are un scutec pentru adulti si un biberon in gura, dadacit de o partenera imbracata sumar intr-un set de lenjerie de asistenta sexy, isi realizeaza astfel traseul pshic prin care ajunge la destinatie: fantezie indeplinita, satisfactie atinsa.

Schimb de roluri, masti, cravase, cizme, strap-on-uri, accesorii pentru sfarcuri si altele pot excita si aduce implinire. E ca un univers paralel in care poti evada, poti sa te “inarmezi”, si poti sa pleci in expeditie pentru a vana si captura trofee, pentru a prinde in plasa “prada”- obtinerea placerii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *