Cumpara o locuinta direct de la proprietar

posted in: Vanzari | 0

In 3 ani de cand a inceput criza economica in Romania, preturile in domeniul imobiliare a scazut enorm. Odata cu acesta, a scazut din pacate si capacitatea de cumparare, din cauza faptului ca banii sunt din ce in ce mai putini si o locuinta la ora aceasta, chiar daca este cu mult mai ieftina decat era in 2007 de exemplu, este doar un vis frumos pentru multi.

Totusi, programul prima casa se tine tare pe picioare, ajungand “a patra editie” la inceputul lunii iunie 2011. Programul ofera o parte din bani, insa impasul in care se afla acum persoanele fizice este urmatorul: sa cumpere imobile printr-o agentie imobiliara sau sa caute imobiliare proprietari?
In prima faza, poate ca multi ar spune in felul urmator: O agentie imobiliara are mii de oferte, centralizate, stiu exact ce se intampla pe piata, cu cat sa cumpere, ne prezinta ce este mai bun pentru noi.

Si eu zic da. Dar acum 3 ani. In prezent agentiile sunt din ce in ce mai demne de banuit in privinta obiectivitatii deoarece e drept ca si ele trebuie sa castige. Ei bine, cand vine vorba de castig pe timp de criza, s-ar putea ca de multe ori, sa nu dea inapoi de la multe chestii.

Si atunci, una din solutiile potrivite este folosirea unui serviciu de imobiliare particulari. Suna din prima, greu. Greu de cautat, greu de gasit, greu de ales. Dar oare mai convine cuiva ca dintr-un cost de 100.000 E al unei locuinte, 6000E, adica “doar” 6% sa dea unei agentii? In aceste vremuri? Nu prea.
Si atunci, nu va mai ramane nimic de facut decat sa cautati voi singuri. Sa cautati, sa gasiti si sa negociati cel mai bun pret pe care l-ati obtinut vreodata.

Crud dar real. Criza loveste iar in aceste momente, cheltuielile inutile, nu-si mai au deloc rostul. Nu ca si-ar fi avut vreodata!

particulariimobiliarebiz.ro/bucuresti

Follow content writer:

Content writeri- preturi mici, calitate garantata: mail us at: filltruck@gmail.com pentru oferte si detalii.

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *