Cumpara o pensiune in Moeciu si nu vei regreta

posted in: Obiective turistice, Turism | 0

Cumpara o pensiune in Moeciu si nu vei regretaMoeciu este o comuna situata in zona Rucar-Bran, mai exact la poalele de nord-vest ale Muntilor Bucegi si de est ale Muntilor Piatra Craiului. Aceasta zona este una dintre cele mai vechi cai pentru a ajunge in Ardeal si Tara Romaneasca.

Moeciu este situat la aproximativ 30 de km de Brasov  si a devenit in ultima perioada o adevarata atractie turistica.  Farmecul sau aparte consta intr-un cadrul natural.

    Iata care sunt principalele atractii turistice din Moeciu

Vezi mai multe detalii despre acest subiect pe site-urile marilor agentii de turism dar si acum.   Principalele atractii din Moeciu – Bran sunt:

Cheile si Pestera Dambovicioarei –  un loc pitoresc care iti ofera imagini inedite. Peretii din stanca si pasajul ingust nu are o lungime mai mare de 3 km. Intregul peisaj este unul impresionant. La capatul cheilor se afla Satul Dambovicioara si Pestera Dambovicioarei , mai exact , locul de unde izvoraste Dambovicioara.

Cetatea Rasnov – este un punct de atractie impresionant. Este un loc incarcat cu istorie in care te vei simti ca intr-o poveste.  Se poate ajunge aici extrem de usor din centrul orasului.

Castelul Bran – este cu siguranta cel mai vizitat obiectiv turistic din aceasta zona. Castelul este vizitat atat de catre turisti romani cat si de mii de turisti straini periodic. Oamenii de pretutindeni sunt atrasi de acest castel faimos.

Varful Bisericuta – este un loc in care poti vedea intreaga statiune. Este punctul cel mai inalt si chiar se merita sa ajungi aici. Daca la inceput vei urca destul de greu vei vedea ca usor usor va deveni mai simplu.

Pestera cu Lilieci – este o pestera interesanta la doar 5 km de comuna Moeciu. An de an aceasta atrage numerosi  vizitatori.

Cascada La Chisatoarea – este o rezervatie biogeologica care se afla pe drumul care uneste Moeciul de Jos cu Moeciul de Sus.  Pe malul Paraului Turcu tasnesc din perete 2 fire de apa.

Cumpara o pensiune in zona Moeciu, Bran si nu vei regreta. Aici vei avea parte de cele mai frumoase momente si te vei putea bucura de natura. Moeciu este zona perfecta in care sa incepi o mica afacere. O pensiune este mai mult decat o simpla afacere. Ca sa poti avea succes trebuie sa iti faci toti clientii sa se simta ca acasa.

Muntele este vizitat atat vara cat si iarna, deci nu ai cum sa dai gres cu aceasta alegere. O pensiune la munte iti va aduce linistea si confortul de care ai nevoie in viata ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.