Cumpărături într-un mod avantajos – cu cupoanele de reduceri Lyoness

posted in: Afaceri | 0

Cupoanele de reduceri sunt mai populare ca niciodata, mai ales în Online Shopping. Motivul este evident: acestea ofera cumparatorilor posibilitatea de a obtine numeroase beneficii la cumparaturile facute pe internet si de asemenea, sunt usor de utilizat. Pentru a valida si profita de avantajele cupoanelor de reduceri, sunt necesare doar câteva clickuri.
Vânatorii de reduceri au la dispozitie în Lyoness, o gama larga si atractiva de cupoane de reduceri. Comunitatea internationala de cumparaturi este reprezentata deja, în 41 de tari si ofera celor aproximativ 2, 6 milioane de membrii o retea formata din 29.000 de parteneri comerciali, 150.000 acceptate si 3.200 magazine partenere online. Pentru aceste numeroase posibilitati de cumparaturi, Lyoness prezinta în mod regulat, pe propriul site, cupoane de reduceri de la marci cunoscute precum Dell, PUMA, Crocs, Apple, Blue Tomato, Zalando, OTTO, Universal si multe altele.

Cuponul de reduceri potrivit- pentru fiecare dorinta de cumparaturi
Lyoness ofera membrilor sai, doua tipuri de cupoane de reduceri. Cu bonurile valorice online, clientii pot face cumparaturi în mod comod, pe internet – de acasa sau direct de pe telefonul mobil, cu Smarthphone-ul sau cu tableta. Cei care prefera cumparaturile direct din magazine, pot utiliza eficient asa numitele bonuri valorice offline. Indiferent pentru care tip de bon valoric opteaza, în ambele cazuri membrii profita de variate beneficii si discounturi. Între acestea se numara bonurile valorice monetare si procentuale, dar si reduceri speciale precum comenzi fara plata costurilor de expediere, bonuri valorice cadou, oferte cu discounturi de sezon si avantaje membru extra.

Economisiti în mod simplu
Cele mai noi cupoane de reduceri ale partenerilor comerciali se gasesc pe site-ul Lyoness (www.lyoness.net) la sectiunea „Cumparaturi“. Validarea acestora functioneaza rapid si simplu. Singura conditie pentru aceasta este sa fii membru Lyoness. Dupa logarea pe site-ul Lyoness, cumparatorul îsi poate asigura bonul valoric. În continuare va fi directionat automat catre Onlineshop-ul partenerului comercial, unde va putea face cumparaturi dupa bunul plac. Cupoanele de reduceri offline vor putea fi utilizate în mod asemanator. Acestea trebuie sa fie printate si apoi validate la casa de marcat. Pentru ca membrii sa nu rateze nici o oferta, prin Newsletter si prin pagina de Facebook, acestia vor fi informati despre cele mai noi oferte de cupoane de reduceri ale partenerilor comerciali Lyoness.
Prin intermediul cupoanelor de reduceri Lyoness, cumparaturile care aduc cele mai multe beneficii sunt mai simple ca niciodata. Si cel mai bun lucru: beneficiati desigur si de avantajul membru Lyoness. Indiferent prin ce modalitate membrii Lyoness aleg sa faca cumparaturi, fie cu Cashback Cardul, cu Mobile Cashback, cu bonuri valorice originale/Gift Carduri sau online, oricine valideaza un cupon de reduceri, va prim înapoi pâna la 2% din suma ramasa a cumparaturii, în plus fata de oferta exclusiva de pe cupon, si astfel va profita dublu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *