Cumparaturi online de imbracaminte pentru femei: intre DA si NU

15/09/2014 | Autor: | Posted in Moda

Stiu ca pentru unele fete shopping-ul e un remediu. In timp ce cutreiera magazinele ele scapa de stres si se relaxeaza. Ei bine, pana nu de mult si eu faceam acelasi lucru – dar acum imi cumpar tot mai multe produse din online. Si da, am comparat bine cele doua situatii:

Cumparaturi in magazine:

invalmaseala si agitatie. In special in preajma sarbatorilor toata lumea se aglomereaza in centrele comerciale. Nu ca nu as avea loc de ei, dar e asa de multa galagie si agitatie in jur ca nu ma mai pot concentra la scopul cumparaturilor. Shopping-ul devine un moment social in care intalnesti lume, povestesti, iti faci noi prieteni. Din cand in cand ai nevoie si de asta, dar atunci cand vrei sa gasesti ceva repede te simti mai stresat din cauza acestei atmosfere.

preturi ridicate – Mie mi se pare ca preturile din magazine sunt mai mari decat in online. Adevarul e ca vanez ofertele cu reduceri in mediul online – si fiind atat de accesibile la pret, atunci cand intru intr-un magazin preturile lor mi se par exagerate.

disponibilitate – trebuie sa dispui de mult timp pentru o sesiune de cumparaturi. Eu obisnuiam sa cutreier mai multe magazine si sa compar preturile, iar apoi sa iau o decizie – si sfarseam cu dureri serioase de picioare.

Cumparaturi in mediul online:

– ofertele imi apar pe retelele sociale sau direct pe e-mail. M-am abonat la newsletterul unor magazine online care imi plac si astept cu nerabdare ofertele de la ei. De obicei produsele au un pret mai mult decat accesibil. Un exemplu bun este starboutique.ro, magazin online ce comercializeaza o gama bogata de imbracaminte pentru femei. M-am abonat si la newsletterul lor si astfel aflu repede despre reducerile practicate si tendintele in moda.

– pot sa caut produsele dorite fara sa trebuiasca sa fac un pas. Imi ia mult mai putin timp acum sa fac cumparaturi sau sa cercetez piata.

– produsele vin la usa ta. De obicei produsele sunt livrate prin curier in toata tara, deci vor veni la adresa ta. Mie mi se pare ideal sa nu trebuiasca sa fac multe drumuri si sa fiu stresata ca nu gasesc ceea ce caut.

Asadar, sunt convinsa ca ati observat ca imi place sa cumpar din mediul online. Probabil voua inca va e frica sa nu cumparati ceva ce sa nu va fie bun, sau sa nu fie produsul comandat. Ei bine, pofta vine mancand – eu una sunt pe deplin multumita de alegerea mea.

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 9 articole .In curand si alte noutati.

Lasă un răspuns