Curatenie Civila

Curățarea Civila , apartamentelor , vilelor și apartamentelor private : compania de curățenie DANISTIR & MANU vă pune la dispoziție profesionalismul pentru curățarea obișnuită și extraordinară a casei dvs.

După îndepărtarea, lucrări de construcții, schimbarea chiriașii sau pierderile de curățare casa poate deveni foarte lung și complicat, să nu mai vorbim de faptul că – în cazul în care nu se realizează cu atenție – se poate rula în crearea de mucegai , pete dificile și proliferarea animalelor buruieni cum ar fi gândacul, căpușele, acarienii și șoarecii.

DANISTIR & MANU vă asigură un serviciu complet de curățare și igienizare , cu utilizarea produselor ecologice sigure și eficiente.

curățarea apartamentelor din BLOC De asemenea, efectuăm tratamente speciale cum ar fi cristalizarea marmurei , curățarea podelelor prețioase, antice sau deteriorate, spălarea covoarelor , dezinfectarea canapelelor și salubrizarea saltelelor la domiciliu. În plus, oferim și un serviciu de plug pentru zăpadă pentru strazi

 Bazați-vă pe profesioniștii din industrie pentru un serviciu de curățenie acasă care vă va lăsa cu siguranță satisfăcut. Contactați – ne pentru un citat gratuit și o vizită fără obligații, suntem întotdeauna la dispoziție pentru informații, întrebări sau clarificări.

http://danistirandmanu.ro

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 5 articole .In curand si alte noutati.

Lasă un răspuns