Curatenie Comerciala

posted in: Servicii | 0

Aveți o afacere? DANISTIR & MANU efectuează  curățenie obișnuită  și  extraordinară  în activități comerciale pe întreg teritoriul Romaniei.

Locuri în mulțimi mari ca  centre comerciale , magazine ,  supermarketuri , centre sportive ,  bazine de înot  și  săli de sport  necesită curățare regulată și de a fi dezinfectate în mod corespunzător, pentru a preveni formarea de mucegai, pete, bacterii și infestări care pot cauza probleme de sanatate pentru angajati și clienților.

curățenie attivitatii comercială solicita o  estimare gratuită acum , inspecția este obligatorie și va fi utilizată pentru a stabili împreună cea mai bună soluție în funcție de nevoile dvs. Realizăm intervenții de afaceri de curățare continuă sau extraordinare, mai ales după evenimente, deschideri, renovari, lucrări de construcții și evenimente sportive sau orice alt tip.

Noi folosim pentru mașini de curățare profesionale adecvate pentru orice tip de suprafață, cum ar fi: mașină de uscare covoare, mașini pentru grădinărit, fotolii mașină de spălat cu uscător, Spalator cu presiune, mașini cu abur și mașină de spălat.

În același timp , putem oferi mai multe interventii specifice , cum ar fi canapele salubritate , scaune și covoare, întreținerea spațiilor verzi, precum și cererea mare  de cristalizare marmura , care este cea mai bună alternativă la podele de marmură lustruire pentru a reveni la frumusețea lor naturală. În timpul iernii, serviciul de plug de zăpadă este, de asemenea, activ în  întreaga Romaniei.

Pentru afacerea dvs. din Romania încredințată gravității companiei de curățenie DANISTIR & MANU, pentru o curățare rapidă și eficientă și dezinfectare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *