Curs online autorizat Auditor intern in sectorul public

De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.

Cursul Auditor intern in sectorul public este autorizat de CAFFPA – Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor – pentru ocupatia Auditor intern in sectorul public, cod COR 241306.
Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa fie auditori interni in sectorul public si sa-si desfasoare activitatea in entitati publice si care trebuie sa detina cunostintele, abilitatile si valorile necesare pentru a performa in domeniu. Cursul Auditor intern in sectorul public va da posibilitatea de a afla care sunt acestea si de a performa la locul de munca.

Obiectivele cursului Auditor intern in sectorul public sunt:
-Dezvoltarea competentelor necesare auditorului intern pentru elaborarea si documentarea programului de audit intern si a programului interventiei la fata locului;
-Dobandirea cunostintelor si deprinderile necesare auditorului pentru a concepe, selecta si aplica teste in vederea evaluarii eficientei si eficacitatii controalelor;
-Dobandirea competentei necesare pentru a analiza, evalua si formula recomandari cu privire la problemele identificate in cadrul procesului de audit intern.

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la:

Email: office@cursuriautorizate.ro
Telefon: 0733 822 020
Website: www.cursuriautorizate.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *