CURSURI PENTRU ADOLESCENTI la Atelierele ILBAH

posted in: Educatie | 0

Atelierele ILBAH a lansat o noua categorie de cursuri, CURSURI PENTRU ADOLESCENTI! De astazi, cursurile de Design, Moda, Cooking, Grafica, Programare, Business, Management, Antreprenoriat, Beauty sunt disponibile pentru tinerii interesati sa se pregateasca pentru o cariera de viitor.

Cursurile pentru Adolescenti organizate de Atelierele ILBAH reprezinta o oportunitate de dezvoltare profesionala, experienta care ii ajuta pe tineri sa isi gaseasca un hobby, pe care sa il transforme ulterior intr-o meserie. 

Design, Moda, Cooking, Grafica, Programare, Business, Management, Antreprenoriat, sau chiar Beauty sunt doar o parte din domeniile in care trainerii Atelierele ILBAH vor ghida pasii cursantilor, pentru a deprinde secretele unei meserii de interes. Sub indrumare profesionala isi vor descoperi abilitatile, si vor invata cum sa le exploateze.

Cursurile de Design, Moda, Cooking, Grafica, Programare, Business, Management, Antreprenoriat, Beauty sunt destinate tinerilor care doresc sa-si implineasca pasiunile, sa descopere pasiuni noi, intr-un mediu prietenos. 

In cadrul Cursului de Design Floral pentru Adolescenti vei invata sa realizezi cele mai moderne si mai inventive aranjamente florale. Trainerii, floristi cu experienta, vor fi alaturi de tine la fiecare sedinta de curs si se vor asigura ca vei avea parte de o experienta unica de invatare.
In cadrul Cursului de Design Vestimentar pentru Adolescenti vei invata de la ZERO sa schitezi primele tale colectii de haine. Cursul este recomandat atat incepatorilor care vor sa se familiarizeze cu ceea ce inseamna Design-ul Vestimentar, cat si adolescentilor pasionati care vor sa descopere secretele din spatele industriei Fashion.
Invata de la cei mai buni una dintre cele mai frumoase meserii existente. Dezvolta-ti pasiunea sau pregateste-te pentru o viitoare cariera in domeniu. Trainerii cursului sunt Croitori cu multi ani de experienta si sunt gata sa iti dezvaluie secretele acestei meserii.

Cursul este destinat Adolescentilor, pasionati de activitati Do it yourself. Iti punem la dispozitie toate resursele de care ai nevoie: masini de cusut, masini de surfilat, mese de calcat, materiale pe alese, accesorii si multe altele!

Persoane cu valori comune vor impartasi o experienta de cunoastere si autocunoastere la Atelierele ILBAH! In cadrul cursurilor vor fi abordate teme care acopera notiunile de baza.

Asadar, toti adolescentii care doresc sa urmeze cursurile noastre sunt asteptati sa se inscrie. Detalii despre cursuri si inscriere gasiti pe site, in pagina CURSURI PENTRU ADOLESCENTI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *