Cursuri Premium & Evenimente Corporate Bucuresti

12/03/2015 | Autor: | Posted in Servicii

Ne face placere sa va invitam la cele mai noi training-uri, sustinute la Bucuresti de catre specialisti in domeniu, experti in formarea profesionala si totodata certificati MBA.

In randurile de mai jos veti gasi cateva informatii despre programele de training propuse iar pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati.

Pentru rezervarea locurilor in sala trebuie doar sa ne trimiteti formularul de inscriere, completat cu datele companiei dumneavoastra.

MANAGEMENT FINANCIAR
12 – 15 Martie
Bucuresti – Hotel Marshal Garden
Training-ul este unul intensiv si are la baza exercitii si proiecte practice care permit participantilor intelegerea deplina a etapelor financiare asftel incat sa isi poata derula cu succes activitatile in cadrul companiei.

Taxa inscriere: 400 Euro (TVA inclus)

MANAGEMENTUL CONFLICTULUI IN COMUNICAREA CU CLIENTII
3 – 5 Aprilie
Bucuresti – Piata Romana
Cursul este unul axat pe exercitii practice si se adreseaza departamentelor de sales, comunicare, front desk, call center client service, relatii cu publicul dar si cu clientii, etc.
Taxa de inscriere: 870 Lei

PROJECT MANAGER
3 – 5 Aprilie
Bucuresti – Piata Romana
Training-ul este unul intensiv si se adreseaza managerilor de proiect, persoanelor ce se ocupa cu organizarea strategica a unui departament si tuturor persoanelor interesate de planificarea strategiei in cadrul unui proiect sau in cadrul unei companii, etc
Taxa de inscriere: 900 Lei

PROFESSIONAL MANAGER
23 – 26 Aprilie
Bucuresti – Hotel Marshal GardenAcesta este un program specializat, special conceput pentru a oferi participantilor ocazia de a intelege care sunt etapele ce trebuie urmarite pentru a deveni un bun manager si se adreseaza General Managerilor, Project Managerilor, Office Managerilor, Antreprenorilor, Freelancerilor, etc.
Taxa de inscriere: 450 Euro

PREMIUM HR
4 – 7 Iunie
Bucuresti – Piata Romana
​Premium HR este un training specializat, dedicat tuturor persoanelor ce vor sa atinga performanta si sa utilizeze eficient instumentele de Resurse Umane. In cadrul acestui program specializat de HR veti invata cum sa construiti strategia de resurse umane, cum sa va evaluati si motivati personalul, cum sa oferiti feedback pozitiv /negativ si, nu in ultimul rand, cum sa valorificati potentialul fiecarui angajat.

Taxa de inscriere: 260 Euro

Accendo Training
Str. Clucerului, Nr 55
Romania, Bucuresti 00235
0735.211.513
marketing@accendotraining.ro

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 9 articole .In curand si alte noutati.

Lasă un răspuns