Daca ai scapa marul in chiuveta de bucatarie, l-ai manca sau l-ai spala din nou?

posted in: Lifestyle | 0

Cativa specialisti bacteriologi din Statele Unite ale Americii au lansat un studiu despre locurile surprinzatoare din casele oamenilor in care bacteriile isi fac ”cuib”. Este interesant cum putem efectiv scapa din vedere cateva locuri aparent banale, chiar daca esentiale…cum e chiuveta. Asadar, ”inarmeaza-te” cu Asevi Gerpostar, solutia concentrata de curatat si dezinfectat si ia in calcul cateva locuri pe care nu trebuie sa le pierzi din vedere daca vrei o casa curata si dezinfectata.
Chiuveta de la bucatarie
Pe primul loc ”troneaza” chiuveta de la bucatarie. Ai crede ca e vesnic curata, avand in vedere faptul ca speli vase aproape zilnic si folosesti detergent si apa in mod constant. Specialistii bacteriologi sustin ca datorita impuritatilor si resturilor de mancare care pot ramane pe scurgere, chiuveta de bucatarie poate avea in anumite cazuri mai multe bacterii decat vasul de toaleta. Cu Asevi Gerpostar si puterea acestuia de dezinfectare, o curatare zilnica a chiuvetei este suficienta pentru a distruge toti microbii periculosi.
Telecomanda si tastatura
Solutia Asevi este eficienta chiar si atunci cand vorbim despre electrocasnice. Pentru ca telecomanda si tastatura sunt si ele printre obiectele care inmagazineaza si favorizeaza microbii. Specialistii iti recomanda sa le cureti periodic cu o solutie dezinfectanta, care ofera protectie indelungata.
Baia
Daca vorbim despre baie, trebuie sa stii ca in ciuda spalarii zilnice, cada de baie este in continuare un mediu propice pentru formarea microbilor. Datorita apei calde si pielii moarte care este indepartata de pe corp la fiecare spalare, cada are nevoie de o atentie speciala. Conteaza din nou pe formula Asevi, care curata eficient si poate fi folosita cu incredere mai ales in casele unde sunt copii mici sau animale de companie.
Balconul sau terasa
Nu uita, daca ai balcon sau terasa, ca si acestea trebuie curatate cel putin o data pe saptamana. In sezonul cald praful este inamicul nostru numarul 1 si tot praful este un mediu propice pentru bacterii si microbi. Asadar conteaza din nou pe puterea de igienizare a puternicului Asevi Gerpostar. Este ideal chiar si pentru spatiile deschise si pastreaza zonele curate timp indelungat.
Nu trebuie sa faci curatenie generala in fiecare zi! Trebuie doar sa folosesti produsele cu adevarat eficiente si sa-ti pastrezi casa igienica si sigura. Ai in vedere locurile mai sus mentionate si incearca sa tii cont de aceste sfaturi iar casa ta va fi in siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.