Dacia Logan in actualitate

posted in: Tuning | 0

Magazinul online Edotec.ro specializat pe dvd auto si navigatii dedicate vine in sprijinul iubitorilor de Logan, ajutand soferii romani cu posibilitatea de a-si moderniza masina cu o navigatie Logan, alaturi de nenumarate accesorii multimedia (tetiere, camere de marsalier sau chiar tv tuner auto de ultima generatie).

Numele Dacia Logan vine cu o rezonanta speciala, bineinteles, pentru noi, romanii. Denumirea initiala de Dacia, a fost a teritoriului aproximativ pe care noi astazi il numim Romania.

Multe secole dupa, numele a fost preluat si schimbat in denumirea uneia din cele mai produse si cele mai longevive masini pe plan national, Dacia. Totusi, vorbim aici despre Dacia Logan.

In anul 2004, intr-o colaborare cu grupul Renault, Dacia se apuca de primul Logan. Construit in uzinele Dacia din Romania, Logan-ul a avut un succes neasteptat cu vanzari de 230.473 bucati vandute in anul 2007, la numai 3 ani de la lansare.

Succesul a fost destul de mare nu atat pe plan national, cat mai ales pe plan international. De exemplu, in 2007, din cele 230.473 bucati produse, 128.411 au fost exportate. Pentru o masina cu rezonanta romaneasca, este totusi o realizare.

Bineinteles, asocierea cu Renault si redesign-ul si-au pus amprenta asupra popularitatii acestei masini.

Dacia Logan s-a vrut si se vrea in continuare o masina buna, cu consum mic, ieftin de intretinut si cel mai important, o masina ieftina.

De exemplu, modelul initial al Dacia Logan se voia a fi la pretul de numai 5000E, pret relativ accesibil pentru romani, avand in vedere si faptul ca era o masina noua.

Totusi, cu tot cu toate dotarile, cum ar fi interior ultra-dotat cu 4 airbag-uri, dvd player auto cu navigatie logan si toate celelalte, pretul masinii ajungea pana la 10.000E.

Chiar si cu acest pret, Logan tot ar ramane o masina noua, printre cele mai ieftine.

Daca e sa mai punem la socoteala si faptul ca are un consum extraurban: 3.5-6,5 litri/100 km si unul urban: 4.9-13.5 litri/100 km, am putea spune ca este o masina buna la un pret acceptabil si cu costuri relativ mici de functionare si intretinere.

Follow Magazin GPS Edotec:

Magazinul online Edotec.ro, administrat si operat de S.C. Don 20 S.R.L. comercializeaza online cele mai bune sisteme multimedia cu navigatie pentru aproape orice autoturism prin magazinul online specializat pe navigatii auto dedicate Edotec, importator autorizat al producatorului german Dynavin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *