Categorii
IT

Date despre echipamentele CISCO second hand

La ce putem folosi echipamentele CISCO second hand

Echipamentele CISCO second hand au devenit indispensabile, mai ales ca tehnologia a avansat foarte mult in ultimii ani. Internetul este extrem de des folosit, fiind util atat pentru cei care lucreaza in companii, cat si pentru cei care au nevoie de internet acasa.

Exista mai multe tipuri de routere wireless

Routerele wireless fac parte din categoria de echipamente CISCO second hand care se cauta cel mai mult. Asta pentru ca toata lumea are nevoie de astfel de routere, pentru ca toti vor sa aiba acces usor la internet.
In ceea ce priveste un router Cisco second hand, exista mai multe variante, care se pot gasi la magazinele care vand component din domeniul IT. Aceste se vand la preturi mic, multe dintre ele fiind cu garantie.
Daca te intereseaza echipamentele profesionale, sa stii ca se gasesc routere wireless profesionale, care au performante bune. Acestea sunt potrivite mai ales pentru cei care lucreaza in marile companii si au nevoie de internet in spatii extinse de birouri. Astfel de echipamente CISCO se pot gasi oriunde pe internet. Comanda se face usor, din fata calculatorului. Un router poate sa fie distribuit si de catre firmele care furnizeaza internet, nu este un lucru deloc complicat. Acestia vin cu routerul, il monteaza, iar clientul efectueaza plata.

Ce tipuri de ruter exista

Pentru o buna conexiune internet trebuie sa iei un router care sa mearga perfect, chiar daca este second hand. Un router cu fir este acela care functioneaza astfel: cablul de la furnizor se conecteaza la router, iar din router se vor scoate doua cabluri care vin legate la calculator si la laptop.
Un router wireless este o alta optiune: cablul de la furnizor nu se mai conecteaza la router, ci semnalul este captat. Un router, care face parte din categoria echipamentelor CISCO la mana a doua, este usor de cumparat.

Poate fi luat online sau de la magazinele de profil, care se gasesc in toate orasele din tara. Pretul nu este deloc unul foarte mare!

De Emil

Ma pasioneaza fenomenul de promovare pentru afaceri si magazine in mediul virtual: SEO, SEM, SMO, dar si design si content development.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *