De ce ar alege cineva un hotel de 1 stea?

posted in: Cazare | 0

Cand spun hotelurile de 1 stea, ma gandesc la hotelurile din Bucuresti, ca aici se pune defapt problema. Sunt ele accesate de orice tip de om de afaceri sau de persoanele care isi petrec vacanta la noi in Bucuresti? Din pacate nu, serviciile fiind atat de mici si incomplete, oamenii de afaceri cel putin, care vin din alte tari, vor sa beneficieze de mai multe lucruri atunci cand vin in romania si confortul sa fie cat mai mare, mai ales ca in majoritatea cazurilor, cazarea este oferita de firma.

Eu cred ca la aceste hoteluri de o stea se cazeaza oamenii de afaceri romani, care vin din provincie si sunt nevoiti sa ramana peste noapte, si batranii din alte tari, care isi aleg ca destinatie de vacanta, Bucurestiul. Sunt destul de multe de vazut la noi in Bucuresti, avem hoteluri de calitate chiar si in centrul vechi, un loc ales de foarte multi turisti pentru ca ziua vezi istoria cu ochiul liber, iar noaptea beneficiezi de cluburile care activeaza acolo.

Cateva din serviciile oferite de hotelurile bucurestene de 1 stea sunt:

  • O toaleta proprie (grup sanitar) in fiecare camera
  • Curatenie in camera in fiecare zi
  • Mobilier in camera, un minim de o masa, un sifonier mic.
  • Obligatoriu, factura pentru serviciile prestate.

Acestea sunt serviciile obligatorii pentru randul de 1 stea, dar unele hoteluri de 1 stea, ofera ceva mai mult de atat. Spre exemplu, in unele camere puteti gasi si o lamba de citit, un lucru care intra deja la un hotel de 2 stele. O priveliste deosebita gasiti spre exemplu, la hotel Cismigiu Central Park Bucharest Apartaments, avand deschidere spre parcul Cismigiu. Oricare ar fi motivul dvs., de vacanta sau calatorie de afaceri, hotelurile de 1 stea din Bucuresti va asteapta cu caldura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.