De ce aveti nevoie de un avocat de divort

posted in: Servicii | 0

Am auzit recent pe cineva intr-o librarie spunand unui grup de oameni, de ce nu ar trebui sa se incurce cu avocati, modul in care acestia ii insala, de ce nu trebuie sa aiba incredere in avocati, si de ce ar fi mai indicat ca ei sa se bazeze pe societatea pe care persoana respectiva o reprezenta.

Aceasta conversatie m-a facut sa ma gandesc de ce oamenii care se confrunta cu un caz de divort, nu au nevoie de un simplu avocat, ci de un avocat pentru divort foarte bun.

Aveti nevoie sa va cunoasteti drepturile, obligatiile si responsabilitatile in conditiile legii. Numai un avocat pe care il angajati ca sa va reprezinte interesele va poate ajuta cu privire la aceste lucruri. Cum se poate discuta despre aranjamente financiare in mod realist, daca nu stiti exact care sunt drepturile, obligatiile si responsabilitatile dumneavoastra. Daca nu stiti care sunt drepturile dumneavoastra, puteti ajunge sa nu obtineti parte care vi se cuvine cu privire la copii dumneavoastra. Daca nu stiti exact ce drepturi si responsabilitati aveti, puteti ajunge sa platiti mult mai mult decat ar fi echitabil. Cei mai multi avocati ofera un tarif redus special pentru servicii de consultanta pentru a incuraja oamenii sa solicite sfaturi cat mai devreme si cat mai des. nu aveti nici un motiv a va bazati pe sfaturi nesigure, cand puteti obtine sfaturi de la un avocat de divort calificat si cu experienta, platind doar o taxa rezonabila. In plus, din experienta mea, va pot spune ca sfaturile nesigure sunt de cele mai multe ori gresite. Tineti minte ca daca ceea ce auziti este pe jumatate adevarat, acesta este inca gresit.

Prietenul meu este divortat. De ce nu as putea sa ma bazez pe experienta si cunostintele prietenului meu? Ei bine, ati putea sa faceti asta, dar trebuie sa realizati ca inafara de cazul in care prietenul dumneavoastra este un avocat licentiat, el/ea nu este autorizat pentru a practica dreptul. Cunostintele prietenului dumneavoastra vor fi limitate la experienta lui personala. Experienta lui cu legea este si ea limitata la cazul lui particular, si la legea care era valabila in acel moment. Lucrurile se pot schimba. Legea se schimba. Orice schimbare de lege va schimba rezultatul si valabilitatea sfaturilor.

Prietenul dumneavoastra nu are experienta si cunostintele necesare pentru a oferi sfaturi in legatura cu practicile juridice.
Cu cat mai repede va gasiti un avcat, cu atat mai repede veti invata tot ce este necesar sa stiti pentru a va proteja interesele dumneavoastra in ceea ce priveste copii si proprietatile. Uneori, oamenii nu au nici o idee cum sa identifice problemel care trebuie sa fie discutate, chiar si in cazul in care divortul decurge pe cale amiabila, iar partile anticipeaza un divort prietenos. Un avocat de divort bun, cu experienta va poate ajuta la identificarea problemelor pe care trebuie sa le discutati cu partenerul dumneavoastra pentru a realiza un acord cuprinzator.

De-a lungul anilor au fost foarte multe cazuri in care am reusit sa atragem atentia clientilor nostri asupra anumitor lucruri pe care acestia le-au trecut cu vederea, si asupra problemelor care ar fi trebuit sa fie incluse in discutiile lor de decontare, cum ar fi asigurarile de viata, asigurarile de sanatate, precum si nevoile educationale ale copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *