De ce este important sa angajezi un fotograf nunta profesionist?

13/09/2018 | Autor: | Posted in Fotografie, Nunti

De ce este important sa angajezi un fotograf nunta profesionist?

 

In opinia mea fotografia ar trebui sa fie o prioritate cand va planificati nunta. Un fotograf nunta profesionist va creeaza amintiri pe care dumneavoastra le puteti impartasi cu prietenii, familia si nepotii peste ani de zile. Trebuie sa aveti un fotograf nunta care are experienta, sa va puteti incredinta in el amintirile intr-una dintre cele mai importante zile din viata voastra, daca nu, cea mai importanta!

Partea esentiala a unei nunti este cuplul de miri, si asta este tot ce conteaza la sfarsitul zilei. Cu toate acestea, atunci cand veti vorbi cu o multime de furnizori, de la florari, buticuri de mirese, catering, designeri de papetarie, lista continua, toti acesti oameni va vor spune cat de important este sa obtineti totul asa cum ati visat. Sa obtineti florile potrivite, sa aveti cea mai buna mancare, cea mai frumoasa rochie, toate acestea sunt o prioritate cand va planificati nunta. Nu puteti sa renuntati la oricare dintre acestea, dar sunt ele mai importante decat fotografia de nunta?

Citesc si aud despre o multime de cupluri care au doar un mic buget pentru fotografia lor. Cupluri care se straduiesc sa gaseasca un fotograf nunta pe care si-l doresc si cupluri care nu au un fotograf, deoarece nu-si pot permite unul. Aceste cupluri nu au pus prea multa importanta pe fotografie.

 

De ce fotografia de nunta este atat de importanta?

Cand este vorba de planificarea zilei speciale, consider ca fotografia de nunta trebuie sa fie acolo pe lista de prioritati a lucrurilor pe care trebuie sa le aveti in buget si sa le rezervati.

Un fotograf nunta profesionist este important pentru ca va capta ziua, va capta amintirile, va crea o poveste, si nu doar o poveste, va spune o poveste frumoasa a zilei dumneavoastra speciale. O zi pe care nu o veti uita niciodata! O poveste pe care o puteti arata prietenilor si familiei, copiilor si nepotilor, ceva ce veti avea si veti putea sa pretuiti pentru totdeauna.

Florile din decor se vor ofili, tortul dumneavoastra va fi repede mancat, rochia de mireasa este purtata o singura data, pantofii se vor intoarce in cutia lor, aceasta este perspectiva lucrurilor. Trebuie sa va concentrati pe bugetul de nunta si pe lucrurile care au mai multa importanta asa cum este un fotograf nunta profesionist.

 

Pentru ce platiti?

Cand vine vorba de planificarea nuntii, aceasta este mai mult decat o zi, este vorba despre o viata de amintiri. Este vorba despre capturarea momentelor, despre capturarea emotiei, despre capabilitatea de a retrai ziua prin fotografiile frumoase, despre momentele la care ati zambit si nu ati stiut asta. Veti vedea emotia pe fetelor familiei si a prietenilor si cel mai important de toate, aveti o poveste pe care o puteti comemora pentru totdeauna.

Nu este vorba doar de cateva fotografii ale dumneavoastra si ale partenerului dumneavoastra in ziua nuntii, este vorba despre povestea zilei de nunta, de la pregatirea si zambetul domnisoarelor de onoare, pana la emotia de pe fata mamei tale, in timp ce tatal tau arunca o lacrima si arata cu mandrie. Un fotograf nunta profesionist captureaza detaliile frumoase in ziua dumneavoastra dupa ore si zile de planificare, de la flori frumoase, rochie superba si petrecere de neuitat.

Daca va ganditi la nunta dumneavoastra, uitati-va la buget si asigurati-va ca-l maximizati pentru un fotograf nunta profesionist.

 

Fotograf nunta profesionist: Soulseeker

Autor:

Fotografie creativa impreuna cu Soulseeker, fotograf de nunta, fotograf cununie civila, fotograf botez sau pentru orice eveniment drag. www.soulseeker.ro

This author has published 3 articles so far.

Lasă un răspuns