De ce este tigara electronica cea mai buna alternativa

posted in: Lifestyle | 3

Tigarile electronice par a fi viitorul. Acestea ofera utilizatorului tot ce are nevoie: nicotina, intr-o maniera identica cu tigara clasica, posibilitatea de a fuma oriunde, iar cel mai important, acestea nu contin tutun, gudron si multe alte substante chimice ce se gasesc in tigareta clasica.

Tigara electronica este cea mai buna alternativa

Spre deosebire de plasturii sau guma cu nicotina, tigara electronica chiar este o alternativa mai buna. Asta deoarece fumatorul inca isi pastreaza obiceiul fizic de a fuma, cat si cel psihic. Iar treptat, nivelul de nicotina poate fi redus ajungand ca intr-un final sa renunte de tot la fumat.

Inca de cand au aparut, tigaretele electronice au avut succes la public. Succesul a fost datorat in mare parte faptului ca multi fumatori chiar vor sa renunte la fumat deorece fumand iti este influentata negativ sanatatea, bugetul si viata de societate. Desi prima generatie de tigari electronice nu a fost tocmai stralucita, fiind tigari ce se stricau repede, aveau nevoie de baterii la cateva zile si veneau cu multe defecte enervante, ei bine, noua generatie de tigari electronice este total diferita si mult mai apreciata de public.

Noua generatie de tigari electronice vine cu tigari mai mari ca dimensiune, ajungand la 15cm, dar si putin mai groase decat tigarile clasice sau cele din prima generatie. Insa acestea inmagazineaza mai multa nicotina prin capsula moderna de e-lichid, au o durata de viata a bateriei mult mai mare si chiar ofera utilizatorului senzatia reala de fumat.

In momentul de fata, odata cu aparitia noii generatii de tigari electronice, din ce in ce mai multi fumatori aleg aceasta alternativa, atat datorita faptului ca cele clasice sunt nesanatoase, cat sid atorita faptului ca e-tigaretele sunt foarte eficiente.

Noile tigari electronice sunt asa de populare incat in unele tari au lat nastere anumite fenomene si concursuri cunoscute sub numele de: vape, vaping.

Beneficii ale tigarii electronice

-Nu contin tutun

-Nu au gudron

-Nu elimina fum, ci abur

-Nu vei mai avea probleme cu scrumatul, deoarece nu produc scrum.

-Pot fi utilizate oriunde, in restaurante, cafenele etc

-Nu au cel miros suparator pentru cei din jur si nici nu face fumatorul sa miroasa precum un fumator inrait.

Tot ca beneficiu putem mentiona si faptul ca pe termen lung cheltuim mult mai putini bani decat daca am fuma tigari clasice. Achizitia unui kit de tigari electronice dintr-un magazin de tigari electronice este intr-adevar o cheltuiala, dar banii acestia ni-i recuperam in doar cateva saptamani de utilizare. Tinand cont de faptul ca o tigareta electronica eGO CE 4, CE 5 sau CE6 costa aproximativ 100 Ron, asta nu reprezinta decat echivalentul a 6-7 pachete de tigari. Iar multi dintre cei care cauta o alternativa la fumatul clasic fumeaza cel putin un pachet pe zi.

Follow Andrei:

Tanar, nelinistit, pasionat de tot ce tine de Internet

3 Responses

  1. Vipercig

    Intr-adevar, pe langa benefiiciile pentru sanatate, tigarea electronica iti ofera ocazia sa faci economii serioase. Si asta pe termen scurt.

  2. Tigaraelectronica-nr1

    Tigara electronica va deveni din ce in ce mai populara in urmatorii ani, in ciuda publicitatii negative de care se „bucura”. Efectele ei benefice vor fi mai vizibile, odata ce lumea va ajunge sa cunoasca adevarul despre ea.

  3. Vipercig

    Cu toate acestea, jumtate dintre europeni considera ca acestea sunt foarte periculoase, conform datelor rezultate din chestionarul Eurobarometru. Iar Big Pharma nu stie ce sa mai faca sa le strice imaginea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *