De ce merg barbatii la saloanele de masaj?

posted in: Matrimoniale | 0

Motivele pentru care barbatii merg la saloanele de masaj erotic sunt oarecum evidente, insa in cele ce urmeaza voi dezbate aceste motive dintr-un punct subiectiv.

Intr-un salon de masaj erotic beneficiezi de cu totul alte servicii decat daca ai merge la un salon de masaj suedez de exemplu. Iar pe langa asta, masajul erotic este destinat in special barbatilor, cuplurilor si mai putin femeilor.

De ce apeleaza barbatii la un salon de masaj erotic?

  1. Principalul motiv pentru care domnii apeleaza la aceste saloane este dat de placerea carnala, de dorinta de a se simti apreciat si rasfatat. Cu alte cuvinte, un salon de masaj erotic ofera atat masaj, cat si servicii sexuale. Oferind si servicii sexuale, si nu doar masaj, face ca acesta este principalul motiv pentru care multi dintre noi merg in astfel de locuri. Totusi, trebuie sa tinem cont ca multe din aceste saloane de masaj erotic ofera doar masaj.
  2. Aceste saloane dispun de obicei de domnisoare tinere si frumoase, domnisoare foarte atragatoare care incanta orice barbat. Un masaj facut la un salon masaj erotic poate fi cu mult diferit de un masaj erotic sau preludiu de care ai parte acasa. Astfel, multi dintre noi mergem in astfel de locuri pentru domnisoarele foarte frumoase care ne incanta prin masaj si, de ce nu, sex.
  3. Totusi, majoritatea apeleaza la astfel de servicii fiindca nu au partenere, nu au o relatie stabila. Nevoia sexuala este o nevoie primara, o nevoie impulsiva fara de care foarte greu poti trai. Neavand o partenera ajungi de multe ori sa apelezi la astfel de servicii.
  4. Multi dintre cei care apeleaza la serviciile oferite de aceste saloane sunt insurati si poate chiar familisti. Insa in momente confuze, in momente in care alcoolul acapareaza respectiva persoana, aceasta incepe sa simta nevoia si de altceva, diferit fata de ce il asteapta acasa. Multi cad in patima aceasta doar datorita faptului ca au fost rapusi de alte vicii.
  5. Vizita la un salon de masaj erotic poate fi vazuta si ca o terapie de cuplu. Multi psihologi recomanda cuplurilor care au probleme intime sa apeleze la astfel de servicii pentru a reimprosta viata de intima de cuplu.
  6. Atunci cand exista certuri in familie, neintelegeri, iar partenera nu mai doreste sa aiba o viata sexuala atat de activa pe cat doreste barbatul, acesta simte nevoia umplerii acestui gol si apeleaza la astfel de servicii.
  7. Altii aleg sa mearga la un salon masaj erotic din pura distractie. Beneficiind de un buget considerabil si avand dorinta de a se simti bine, multi barbati aleg un salon de masaj erotic pentru distractie, placere si relaxare…indiferent ca este un barbat insurat sau nu.

Cam acestea ar fi principalele motive pentru care barbatii merg la un astfel de salon de masaj. Desi rar, dar se intampla, multi merg in astfel de locuri doar de curiozitate.

In incheiere nu imi ramane decat sa spun urmatoarele cuvinte(pentru femei, sotii, iubite): Daca partenerul isi doreste o viata sexuala activa, incercati sa va adaptati si sa faceti in asa fel incat si voi, ca femei, sa aveti aceeasi pofta si aceleasi nevoi si placeri. Infidelitatea este principala cauza de divort in Romania!

http://www.masajerotic.club/

http://www.divalife.ro/relatii/masajul-erotic-intr-o-relatie-este-important/

Follow Andrei:

Tanar, nelinistit, pasionat de tot ce tine de Internet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *