De ce sa alegi siguranta afacerii si a familiei prin sisteme de supraveghere video?

posted in: Securitate | 0

Siguranta afacerii tale si a familiei este cea mai importanta iar pentru creare si prevenirea oricarui disconfort venit din exterior se recurge la cea mai eficienta si rapida metoda de securitate si anume achizitionarea de catre proprietarul unui imobil, sediu de firma sau resedinta a unui sistem performant de supraveghere video sau camere de supraveghere video si instalarea acestuia la locul de supravegheat.
Sisteme de supraveghere video comercializate de catre firme in domeniu sunt performante, folosesc cele mai noi tehnologii si sunt accesibile pentru orice buzunar. Acestea sunt alcatuite din camere de supraveghere video cu DVR care reprezinta o componenta ce inregistreaza imaginile video surprinse de camerele de supraveghere si le stocheaza in calculator astfel incat sa le puteti vizualiza in caz in care este necesar acest lucru, accesorii supraveghere video, kituri supraveghere video cu 4, 8 si 16 camere. Toate aceste sisteme de supraveghere video sunt concepute pentru un anume obiectiv, fie ca aveti nevoie de o camera de supraveghere video pentru resedinta dvs., fie pentru afacerea pe care o detineti la o anumita locatie va protejeaza de situatii neplacute, precum infractiuni, furturi, va protejeaza bunurile din proprietate, angajatii, familia, cat si monitorizarea activitatii angajatilor.
Firmele ce comercializeaza sisteme de supraveghere video va pune la dispozitie si servicii de instalare, intretinere, utilizare si garantie pentru produsele de supraveghere video pe care le achizitionati de la acestia.
Sistemele de supraveghere video, precum camerele de supraveghere video sunt foarte eficiente si s-a dovedit acest lucru statistic prin scaderea numarului de infractiuni din locurile publice precum parcari, mijloace de transport in comun, spatii comerciale.
Pentru persoanele fizice, montarea unui astfel de sistem de supraveghere video va protejeaza de infractori atat pe timpul zilei, cat si noaptea, iar pentru firme puteti monitoriza intreaga activitate a angajtilor dvs. din fata laptopului sau a calculatorului din orice incapere sau loc.
In continuare sunt prezentate cateva avantaje care argumenteaza de ce un sistem de supraveghere video este mai util decat orice alta tehnica sau masura de protectie si siguranta a afacerii si familiei tale.
Avantajele sistemelor de supraveghere video:
• prevenirea situatiilor neplacute precum furt, frauda, infractiune, violenta in orice loc;
• asigurarea unui loc protector angajatilor si a clientilor care viziteaza sediul firmei;
• inregistrarea video a evenimentelor dintr-un spatiu public sau privat;
• cea mai eficienta metoda si tehnica de supraveghere 24 de ore din 24m din punct de vedere a costurilor si a timpului;
• sistemele de supraveghere video sunt usor de montat, intretinut si utilizat;
• securitatea si siguranta resedintei, a bunurilor din aceasta si a familiei;
• surprinderea unor momente care pot fi unice in viata unui om: monitorizarea activitatii copilului, a animalelor de companie etc.;
• monitorizarea activitatii din cadrul compania si a angajatilor;
• reducerea costurilor ce tin de securitate si siguranta.

Daca v-am convins ca achizitionarea unui sistem de supraveghere video sau a unei camere de supraveghere reprezinta cea mai eficienta solutie pentru asigurarea securitatii la locul de munca si acasa, puteti rasfoi pe internet ofertele principalilor competitori de pe aceasta piata pentru a alege cea mai buna oferta si a va instala propriu sistem de supraveghere video la dvs. acasa sau la sediul firmei pe care o detineti. Odata cu dezvoltarea tehnologiei, exista tot mai multe sisteme de securitate ce ofera utilizatorilor exact ceea ce au nevoie pentru a se simti in siguranta in propria casa sau la serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *