De ce sa iti cumperi o casa in Rasnov

posted in: Turism | 0

Vrei sa te stabilesti la munte? Iti place aerul proaspat de acolo si linistea? Atunci trebuie sa cauti o casa frumoasa si care sa aiba toate utilitatile de care ai nevoie. Acceseaza https://www.unic-star.ro/case-de-vanzare-rasnov/ pentru a descoperi cele mai interesante locuinte.

   Cele mai interesante atractii turistice din Rasnov

Cetatea Rasnov

Este una dintre cele mai bine conservate cetati de pe teritoriul Transilvaniei. Aceasta a fost construita in secolul XVIII cu ajutorul Cavalerilor Teutoni.  Cetatea este amplasata strategic si aceasta avea rolul de a a apara impotriva atacurilor tatare.

Aceasta cetate are si o incinta exterioara care se afla langa zidul estic si care este marginita de un turn patrat.

Dino Park

Este cel mai mare parc cu dinozauri in marime naturala din Sud Estul Europei. Parcul cu dinozauri este o destinatie atragatoare pentru toti copii din zona. Pe langa asta mai exista si un cinematograf 9D unde poti trai o experienta unica.

Activitatile pe care le poti avea la Dino Parc

  • Cinema 9D – aceasta va include ceata, zapada, focul , apa si vantul. La acest cinematograf se utilizeaza ochelari speciali si durata este cuprinsa intre 5 si 8 minute.
  • Olimpiada dinozaurilor – copii vor primi aici recompense pentru atentia acordata traseului.
  • Traseul de aventura – cei mici isi pot testa aici curajul. Toti copii cu o inaltime de 130 cm pot participa la acest traseu
  • Tiroliana – este amplasata la o inaltime cuprinsa intre 6 si 13 m si se intinde pe 150 de metri.
  • Labirint cu laser – aici copii au posibilitatea de a se misca si de a deveni spioni. Ca sa poata intra in joc trebuie sa treaca printre lasere si sa nu le atinga.
  • Loc de joaca – aici sunt 10 tobogane , leagane cu diferite forme, balansoare sub forma de dinosaur si casute special concepute pentru joaca
  • Atelier de picturi – este locul perfect in care copii isi pot exprima imaginatia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *