De ce sa ma promovez cu ajutorul advertorialelor ?

Advertorialul este un mod de a face reclama unui site, produs, serviciu, eveniment etc.
Desi este considerata o forma moderna de promovare, advertorialul a aparut prina data prin anul 1961 cand au fost publicate primele advertoriale din lume in ziarele acelor vremuri. Mai tarziu o data cu aparitia internetului aceasta forma de publicitate a migrat si in mediul online cum era si firesc.
Promovare care se face unui produs sau serviciu prin intermediul unui articol scris are un impact mult mai mare asupra potentialilor client decat alte forme clasice de reclama.

Pentru a promovare pe motoarele de cautare un site, trebui tinut cont de doua element foarte importante: continut unic + backlink-uri de calitate, si conform acest lucru il putem obtine numai cu ajutorul acestor advertorialelor.

Daca aveti un site de prezentare sau un magazin online, pentru a il promovare pe google este nevoie de continut de calitate si link-uri de calitate care sa duca spre site-ul dumneavoatra. Aceste link-uri de calitate le puteti optine doar prin publicarea acestor advertoriale platite pe site-uri externe cu reputatie buna.

Advertorialul este o forma de castig foarte buna pentru orice blogger sau administrator de site care are ceva trafic si cade la intelegere cu o firma care vrea sa isi faca reclama prin aceasta modalitate. Insa sunt cazuri cand bloggeri scriu pur si simplu din placere despre un anumit produs si serviciu pentru ca pur si simplu le place sau au fost multumiti si un beneficiu material.

Advertorialul nu este acelasi lucru cu articolele sponsorizate pentru ca acolo pur si simplu scrii ce vrei si pui niste link-uri catre cel care comanda articolul. Advertorialul face descrierea unui produs si reprezinta o opinie a celui care scrie despre acel produs. Este deci o forma mai usoara de reclama fata de articolul sponsorizat unde poti descrie direct produsul fara nici o implicare. Orice blogger este interesat sa scrie advertoriale pentru ca ii poate rotunji considerabil veniturile. Piata online este in crestere accelerata si cererea este pe masura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *