Categorii
Mobilier

De ce sa montezi o plasa de tantari?

Suntem foarte grijulii cand vine vorba de curatenia si ordinea in casa noastra si ne strauim sa menţinem cea mai mare buna igiena in fiecare camera.

Praful este maturat si podelele sunt sterse pentru intreţinerea interioarele primitoare si confortabile. Dar, in ciuda eforturilor noastre cele mai bune, insectele reusesc cu usurinţa sa patrunda in interior ori de cate ori usa este intredeschisa sau ferestrele sunt deschise pentru a permite patrunderea aerului curat. Acesti paraziţi nu sunt doar iritanti, dar, de asemenea, purtatori de numeroase boli. Avem insa nevoie de a lasa aerul proaspat sa patrunda in interior, prin usi si ferestrele deschise.

Sistemele de plase tantari sau plase insecte sunt un raspuns simplu la astfel de probleme. Facuta cu sarma de metal, fibra de sticla sau de ochiuri de alte fibre sintetice, aceste plase tantari sunt intinse pe o fereastra cu scopul de a menţine insectele, frunzele, resturi lede la pasari in exterior. Prin urmare, in timp ce va puteţi bucura de briza verii., patrunderea insectelor este complet blocata.
In mod similar un sistem de Plase Insecte Plisse pentru usa este folosit pentru a acoperi usa de exterior sau chiar o usa de sticla glisanta. Nu previne doar accesul insectelor in interior, dar previne, de asemenea, accesul copiilor mici si animalelor din casa. Proiectat in diferite forme si dimensiuni, sistemele de plase tantari pentru usi se vor incadra in spatiul existent in oricare casa.

O versiune mai avansata a sistemelor de plase tantari este plasa retractabile, numita si plase insecte plisse! Plasa tip plisse culiseaza pe un sistem de role, constructia sa speciala, garantand o inchidere ermetica. Are o fiabilitate ridicata , imprimand o eleganta aparte locuintei dumneavoastra. Ideala pentru usa de balcon sau mansarda.

Deci, atunci cand vine vorba de protecţia adecvata a casei contra tuturor insectelor enervante, sistemele de plase insecte ofera soluţia optima.
Mai multe despre: Plase Insecte Plisse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *