De ce sa te pregatesti la hotel in ziua nuntii?

posted in: Fotografie, Nunti | 0

Raspunsul desi pare unul simplu am sa incerc sa va explic de ce conteaza atat de mult sa ai fotografii bune in cea mai importanta zi din viata voastra, inclusiv la partea de pregatiri.

Exact cum am spus, este cea mai importanta zi din viata voastra, zi in care at investit o gramada de energie prin organizare dar si o gramada de bani cheltuiti pe rochita, costum, accesorii, aranjamente florale, fotograf nunta, videografie de nunta, o formatie buna. Daca tot ati cheltuit aceste sume pentru aceste servicii, de ce nu ati mai investi inca o farama de buget intr-o locatie de tinut minte pentru pregatirile mirelui si ale miresei?

Majoritatea nuntilor din Bucuresti sau alte orase pe structura comunista au ceva in comun, pregatirile in apartamentul parintilor dintr-un bloc din ’85. De cele mai multe ori aceste apartamente sunt mici, intunecoase, in zone si cartiere ingramadite, unde predomina gri-ul specific al arhitecturii anilor de comunism. Va propun sa investiti in nunta voastra toata energia dar si o suplimentare a bugetului pentru a va rezerva o camera de hotel care sa merite onoarea de a fi pentru voi locatia pregatirilor de nunta. Astfel toate fotografiile pentru care at angajat un fotograf profesionist nunta, vor merita fiecare banut cheltuit. Acele fotografii nu vor avea doar valoarea de amintiri dragi, ci va vor amintiri pentru toata viata aceasta zi minunata. Nu este pacat sa nu profitam de faptul ca o facem doar odata in viata si ar trebui sa acordam aceeasi atentie deosebita precum am acordat-o in a ne alege rochita, costumul sau serviciile precum band-ul preferat.

Ca fotograf de nunta, in intreaga mea cariera am luat parte la nunti care mai de care mai variate. Dar ce mi-a ramas intiparit in minte este imaginea dezolanta a horelor din fata blocului sau a pregatirilor pe inghesuite intre piese de mobila masive din apartamentele parintilor. Si acele imagini sunt la fel de importante pentru miri indiferent unde s-ar fi realizat, insa intalnesc tot mai multe cupluri de miri care isi doresc o nunta eleganta, o nunta boema, o nunta care sa nu iasa in evidenta prin lux, ci prin bun gust si rafinament, iar fotografiile sa aiba un aer editorial, pe langa stilul documentar pe care il practic. Atunci vine intrebarea fireasca, unde va veti pregati in ziua nuntii. De cele mai multe ori raspunsul este acasa. Nu toti avem parinti care sa-si fi permis o casa la curte cu gradina frumos aranjata de un designer botanist, de cele mai multe ori avem vice versa. De aceea sfatul meu pentru toate miresele si cuplurile ce doresc sa se casatoreasca, este sa se gandeasca la a inchiria pentru ziua si noaptea nuntii un apartament sau 2 camere separate intr-un hotel de bun gust. Iar aici ma refer la un hotel care sa le ofere mirilor acel aer care doresc sa le caracterizeze nunta si amintirile.

Daca vom avea o nunta traditionala cu multe motive populare, putem inchiria o locatie rustica traditionala, sunt o gramada si prin Bucuresti, dar daca ne dorim o nunta boema este recomandat sa alegem un hotel de tip boutique cu arhitectura baroque sau interbelica, astfel amintirile vor arata asa cum v-ati imaginat.

Oricare ar fi tematica si locatia aleasa, nu veti da gres. O nunta de calitate necesita o investitie in ziua de astazi, iar cand dorim sa aratam ca am investit un minim efort, alegerea unei locatii speciale pentru pregatiri este un must.

Asa ca, dragi miresici, alegeti cu sufletul dar si cu ochiul critic cand doriti sa va organizati nunta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *