De ce sa va mariti sanii ?

posted in: Sanatate | 0

Marirea sanilor este una dintre cele mai cerute operatii estetice, fiind efectuata pana in prezent de milioane de femei din lumea intreaga; in majoritatea cazurilor, rezultatele sunt pe masura asteptarilor pacientelor, schimbandu-le perceptia asupra propriului corp, dandu-le siguranta de sine si ajutandu-le in viata intima dar si in cea sociala.

Indiferent care este motivul pentru care va doriti marirea sanilor , decizia trebuie sa va apartina. Nu este indicat sa faceti operatia pentru a va multumi partenerul sau pentru a incerca sa va schimbati viata doar aratand altfel; interventia va va schimba modul in care aratati dar este necesar sa aveti asteptari realiste. Augmentarea mamara se realizeaza cu ajutorul unor implanturi de silicon care se introduc in spatele sanului,

 Alegerea localizarii implantului se face in functie de tesutul mamar existent, fiind indicata plasarea in spatele muschiului pectoral la femeile foarte slabe, care aproape ca nu au sani, pentru ca marginile implantului sa nu fie foarte vizibile.

 Inciziile prin care se introduc implanturile pot varia; cea mai comuna incizie este localizata la nivelul areolei mamare si are avantajul de a se vindeca foarte estetic; practic in aceasta zona nu exista risc de a dezvolta cicatrici hipertrofice sau keloide ca in cazul inciziei in santul submamar. A treia posibilitate de efectuare a inciziei este la nivel axilar dar este foarte putin folosita din cauza posibilitatii reduse de a vedea o potentiala sangerare intraoperatorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *