De ce sunt serviciile de deratizare tot mai cautate?

posted in: Servicii | 0

Nu este nimic distractiv in a gasi soareci sau sobolani pe langa casa sau proprietatea dvs. Sobolanii exista de secole, fiind cunoscuti pentru dintii lor ascutiti ce sunt mereu in continua crestere, dorinta lor de a manca alimentele oamenilor, tendinta de a intra in case si cladiri pentru a face cuiburi si binenteles, problemele de sanatate pe care le pot crea. De aceea, putem afirma ca sobolanii sunt cu singuranta esenta unui daunator. Si problema nu este numai prezenta lor in jurul proprietatii pe care o detineti, dar stricaciunile cauzate de acestia pot sa fie mari si foarte costisitoare.

Daca ajungeti sa cititi un asemenea articol inseamna ca deja ati avut o problema in acest sens si cautati solutii cat mai bune pentru deratizare Bucuresti si nu numai, de aceea consideram ca ar fi util sa va prezentam si cateva informatii despre soareci si sobolani, astfel veti stii mai bine cu ce va confruntati.

Cu ce se hranesc soarecii?

Sunt vietati erbivore in general si au un apetit infam pentru grau, secara, ovaz si orez. Cu toate acestea, fiecare specie are, de asemenea, diferite gusturi alimentare. Spre exemplu, soarecii de camp si de casa prefera fructele si cerealele, in timp ce soarecii de camp cu gat galben adesea rod cabluri, lemn, carti si obiecte vestimentare. In general, dieta acestor vietati este in mare parte uscata si consuma nu mai mult de 3 mg de apa pe zi.

Care sunt semnele prezentei soarecilor?

De obicei, infestarea cu soareci este insotita de excremente in forma cilindrica, resturi de mancare pe mobila sau pe langa, urme mici de gheare in zonele cu praf mai mult si un miros neplacut ce persista. In cazul in care populatia rozatoarelor este deja mare, aveti foarte multe sanse sa ii vedeti ziua prin casa, moment in care nu trebuie sa mai asteptati si sa apelati la o firma de va ofera servicii de deratizare.

Cum au intrat soarecii in casa mea?

Forma corpului lor le permite sa se strecoare prin gauri de dimensiunea unei mici monede. Punctele cele mai intalnite de intrare includ fisuri si gauri in pereti, pardoseli si fundatii, goluri in ferestre si tavane, prin canalizare, canale de scurgere, deschideri in racorduri sau chiar prin conductele de gaz.

Unde prefera sa se ascunda soarecii?

Soarecii iubesc spatiile intunecate si calde, asadar asteptati-va sa ii gasiti in orice colt al casei dvs, care nu este foarte la vedere. Locurile cele mai intalnite includ mansardele, streasinile, subsolurile, pivnitele, zonele din spatele mobilierului din bucatarie, sau la interiorul peretilor daca sunt din rigips.

Cum scapati de soarecii din pereti?

Daca banuiti ca sunt soareci in peretii casei atunci un specialist in deratizare va folosi echipamente moderne, cum ar fi un endoscop sau o camera termografica, pentru a identifica locatia exacta a acestora. Dupa ce gasiti locatia, treaba devine mult mai usoara daca lasati specialistul sa se ocupe.

Cum tinem soarecii la distanta?

O firma specializata in deratizari o sa va ofere sfaturi in acest sens, dar ca idee puteti lua cateva masuri suplimentare cum ar fi inspectarea exterioara a casei in mod regulat (macar o data pe an) pentru a gasi gauri sau mici deschideri, pastrarea gradinii curate, evitati sa lasati alimente pe jos. De asemenea, tineti gunoiul menajer in tomberon special cu capac, altfel acesta poate atrage nu numai soareci, dar si sobolani si alti paraziti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *