De Valentine’s day fiecare floare are povestea ei.

posted in: Cadouri | 0

De Valentine’s day fiecare floare are povestea ei.

Florarie Livrarefloricadou.ro – o noua apartitie pe piata de profil din Romania- este variant online a brand-ului Flowers Garden, reprezentat de talentatul designer floral Stefan Ditu.

Serviciile oferite prin intermediul acestui site se remarca prin originalitatea serviciilor oferite si prin seriozitatea si promptitudinea cu care sunt onorate toate comenzile.Bazandu-se pe conceptual boho-chic, care aminteste de paleta coloristica a superbelor gradini englezesti Livrarefloricadou.ro aduce un plus de stil si eleganta si ofera clientilor o gama variata de aranjamente florale potrivite fiecarei ocazii.
“Pentru ca iubim florile” este motto-ul echipei de profesionisti care va sta la dispozitie atunci cand doriti sa daruiti un zambet unei persone dragi sau cand vreti sa aduceti un plus de culoare si prospetime unui eveniment special. Da, iubim florile si suntem incantati sa impartasim cu clientii nostri aceasta pasiune.

Si pentru ca Ziua indragostitilor se apropie, iar noi credem in puterea miraculoasa a florilor de a aduce fericire atat celor care care le primesc, cat si celor care le ofera va invitam sa ne vizitati si s a ne incredintati misiunea de a fi, prin intermediul minunatelor buchete si aranjamente create de noi, mesagerii iubirii.

S.C. Tulipa Flowers Garden S.R.L.
Strada Calea Floreasca, nr. 114-116 Bucuresti Romania
Sunați-ne acum: 0757011869
E-mail: comenzi@livrarefloricadou.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *