Deblocari si Reparatii usi metalice in Bucuresti

posted in: Servicii | 0

Una dintre cele mai neplacute situatii pe care le puteti intampina cand veniti acasa este blocarea usii.

In majoritatea cazurilor aceasta este o situatie de urgenta intrucat nu puteti accesa propria locuinta si, cel mai probabil, veti avea nevoie de ajutorul unui lacatus profesionist.

Anumite persoane incearca sa deblocheze singure usa sau apeleaza la ajutorul unui prieten ceva mai priceput, insa in majoritatea cazurilor nu reusesc decat sa aduca daune suplimentare cum ar fi defectarea intregului sistem de inchidere si deschidere al usii.

Alte persoane, incercand sa reduca costurile practicate de companii, apeleaza la diverse persoane fizice de pe site-urile de anunturi (olx, lajumate, publi24 sunt doar 3 din cele mai mari astfel de site-uri), insa de obicei toata operatiunea va ajunge sa-i coste mai mult, iar de obicei pentru astfel de servicii nu vor primi garantie. In plus, daca lucrarea nu este executata corect vor ajunge in cele din urma sa apeleze tot la o firma specializata.

Firmele de deblocari si reparatii usi pot oferi un plus de incredere prin faptul ca se poate apela la drepturile consumatorului. In plus, majoritatea companiilor ce lucreaza in aceasta arie ofera si serviciu de urgenta pe langa programul normal: „Daca unele lucrari pot astepta, cand ramai blocat in afara locuintei nu prea mai poti sa astepti, indiferent de ora. Multe persoane ne suna dupa 12-1 noaptea, de obicei vin de la petreceri sau din cluburi si nu pot intra in casa. Este adevarat ca serviciul in regim de urgenta este mai scump – deranjul costa – dar daca nu te grabesti sa intri in casa si ai posibilitatea sa stai la un prieten pana a doua zi poti face acest lucru, cu siguranta vei iesi mai ieftin. Pe langa deblocari, oferim si servicii de reparatii usi: reglare si schimbare broasca, butuc, yala, amortizoare si cam orice tine de usi metalice.” ne-a declarat proprietarul site-urilor reparatii-usi.com si deblocariusi.org.

Follow crildev:

CRIL DEV SRL creaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *