Dentist București – Dental Privilege

20/01/2021 | Autor: | Posted in Sanatate, Stomatologie

Dacă ești în căutarea unei clinici dentare care să efectueze implanturi dentare cu dinți ficși într-o singură zi, atunci poți merge la un dentist București de la clinica dentară Dental Privilege. Aici există o echipă excelentă de specialiști în implantologie Fast&Fixed. Datorită tehnicilor de implantologie de încărcare imediată utilizate în clinica dentară București, se pot implanta dinții în aceeași zi în care sunt extrași dinții. În majoritatea clinicilor dentare trebuie să așteptați între 4 și 6 luni de la plasarea implanturilor dentare, pentru a putea fabrica și așeza dinții ficși. În acest timp trebuie să te adaptezi la o proteză provizorie.

Avantajele implantării Fast&Fixed

Avantajele purtării dinților ficși din prima zi sunt mai multe. Gradul de confort este mult mai mare, deoarece noii dinți se potrivesc perfect chiar de la început. Din același motiv, implanturile cu dinți ficși au un aspect mult mai natural și procesul de vindecare este de obicei mai rapid și cu mai puține complicații. În plus, pacientul poate, din primul moment, să muște, să zâmbească și să vorbească cu o naturalețe pe care protezele detașabile nu o permit. În plus, noile tehnici în implantologie le permit medicilor stomatologi din București să implanteze dinți ficși chiar și la pacienții care au suferit pierderi osoase semnificative la nivelul maxilarelor.

Cum să obții dinții ficși într-o zi

După cum știi deja, la clinica stomatologică Dental Privilege se poate efectua tot acest tratament  în aceeași zi. Astfel, un dentist București îți poate reda zâmbetul în 24 de ore. În primul rând, se efectuează extracția dinților care sunt în stare proastă (dacă există), pentru a proceda ulterior la plasarea imediată a implanturilor dentare. După terminarea întregii proceduri chirurgicale, laboratorul realizează protezele fixe provizorii care vor fi plasate câteva ore mai târziu.

Fixarea dinților într-o singură zi

În clinica dentară Dental Privilege vei avea norocul să dai peste un dentist București cu o experiență extinsă în plasarea implanturilor fixe într-o singură zi. În plus, dentistul este specializat, se pregătește continuu și își actualizează constant toate noile tehnici și materiale care apar pe piață. Secretul succesului dentistului de la clinica stomatologică Dental Privilege București, stă în dedicarea lui deplină față de pacient. Medicul dentist București studiază fiecare caz în detaliu pentru a aplica cea mai convenabilă tehnică, definind numărul de implanturi care urmează să fie plasate și se evaluează tipul cel mai potrivit de proteză dentară în funcție de condițiile fiecărei persoane. În acest fel, se caută o soluție total personalizată și adecvată pentru fiecare pacient, putând garanta satisfacția deplină a acestora.

În majoritatea cazurilor, atât implanturile dentare, cât și dinții ficși pot fi așezați din prima zi. Dacă ai nevoie de un implant dentar Fast&Fixed în 24 de ore, nu ezita să mergi la dentistul din București. Tehnica  cu dinți ficși în 24 de ore constă în plasarea imediată a protezei dentare  în aceeași zi în care s-a făcut extracția dinților. Acest tratament oferă o restaurare eficientă și fiabilă pacienților și are ca scop înlocuirea tuturor dinților arcului superior sau inferior cu un număr redus de  implanturi dentare.

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 58 articole .In curand si alte noutati.

Lasă un răspuns