Descopera lucruri interesante despre clima din Zanzibar

28/08/2020 | Autor: | Posted in Turism

Descopera lucruri interesante despre clima din ZanzibarVrei sa mergi Zanzibar si nu stii care este cea mai buna luna pentru a face asta? Acceseaza https://zanzibar.ro/clima/ pentru a afla mai multe despre aceasta frumoasa destinatie.

In Zanzibar vremea este buna peste tot in Ianuarie, Februarie, Iulie, August, Septembrie si Octombrie. Daca vrei sa mergi in Insula Unguja cele mai bune luni sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, Octombrie, Noiembrie si Decembrie. Luna aprilie este cea mai ploioasa si nu se recomanda sa mergi in aceasta luna aici.

Cele mai calduroase luni din Insula Unguja sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, Octombrie, Noiembrie si Decembrie.

Orasele in care trebuie sa ajungi daca vrei sa ai parte de cel mai bun climat sunt: Insula Unguja, Bweni, Changuu, Chole Bay, Fumba, Insula Bawe, Insula Chapwani, Jambiani, Jozani si Kendwa.

    Vremea in functie de luna

 
Luna Grade Umiditate
Ianuarie 29°C la 30°C 36%
Februarie 30°C 33%
Martie 30°C la 31°C 63%
Aprilie 28°C la 31°C 88%
Mai 27°C la 30°C 78%
Iunie 26°C la 29°C 52%
Iulie 26°C la 28°C 44%
August 26°C la 27°C 42%
Septembrie 27°C la 28°C 37%
Octombrie 28°C 44%
Noiembrie 29°C la 30°C 63%
Decembrie 29°C la 31°C 73%

 

Ce poti face in Zanzibar?

Zanzibar este o destinatie exotica pe care nu trebuie sa o ratezi. Aici vei avea parte de cele mai interesante experiente.  Vei avea parte de emotii de care nu credeai ca vei avea parte vreodata. In plus mai trebui sa stii ca este o insula plina de atractii turistice si in mod sigur nu te vei plictisi.

Stone Town este centrul cel mai activ din Zanzibar, il poti strabate cu cea mai mica usurinta la pas. Stradutele inguste si cladirile vechi te vor impresiona inca de la prima vedere. In plus mai trebuie sa stii ca este destul de simplu si ca ascunde o istorie zbuciumata si un amestec interesant de culturi precum Africana, araba, indiana, europeana care ii dau farmecul de care are parte in prezent.

Plajele sunt atractia initiala din Zanzibar si te vor cuceri inca de la prima vedere. In cazul in care stai in nordul insulei plajele din Nungwi sunt extrem de generoase iar Kendwa este cea mai spectaculoasa.

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 49 articole .In curand si alte noutati.

Lasă un răspuns